Brandbeveiliging

Hertek is graag uw partner voor het waarborgen van veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. Daarom kunt u bij Hertek terecht voor een complete brandbeveiligingsoplossing.

Iedere seconde telt

Denkt u weleens na over het risico op brand in uw pand? Een defecte brandmelder merkt niemand. Toch kan die melder het verschil betekenen tussen continuïteit en stilstand van uw bedrijf. Of erger nog: tussen leven en dood. Het bieden van veiligheid zit in ons DNA. Hertek voorkomt dat mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen onnodig in gevaar komen. In geval van nood telt iedere seconde. Daarom biedt Hertek u betrouwbare branddetectie- en brandmeldoplossingen. Daarmee waarborgt u de veiligheid van uw bezoekers, gasten en/of medewerkers. Als u voor Hertek kiest, voldoet u niet alleen aan de wettelijke vereisten voor brandveiligheid. U heeft dan bovendien een intelligent en gebruiksvriendelijk systeem met allerlei integratiemogelijkheden in huis.

Hertek ontwikkelt brandbeveiligingsoplossingen voor alle mogelijke situaties en gebouwen, zoals voor kantoren, fabrieken, scholen, hotels en theaters.

Gratis projecteringswijzer voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

Op zoek naar helderheid bij het projecteren van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties? Ontdek de kracht van de gratis Hertek projecteringswijzer! Met deze handige gids kunt u eenvoudig de bepalende criteria vaststellen voor elke situatie.

Vraag direct aan!

Flexibele en gebruiksvriendelijke brandbeveiliging

Met oplossingen van Hertek beveiligt u een ruimte of uw gehele gebouw op een simpele en betrouwbare manier tegen brand. Ondanks de technische complexiteit van brandmeldinstallaties, zijn de intelligente brandmeldinstallaties van Hertek verbazingwekkend eenvoudig in gebruik en bovendien flexibel. Een verandering van de ruimtelijke functie of indeling van uw gebouw is voor deze brandmeldinstallaties geen probleem. Met een brandmeldinstallatie van Hertek verbetert en vereenvoudigt u de brandbeveiliging van uw gebouw(en).

Brandmeldinstallatie BMI voor de brandbeveiliging kunstkeuken Valkenswaard

Wijzigingen en impact NEN 2654-1+C1:2018

Wat is de impact van de wijzigingen van de NEN 2654-1+C1:2018 op uw dagelijkse werkzaamheden? Wij maken het graag voor u inzichtelijk in dit kennisdocument.

Vraag het kennisdocument NEN 2654 aan

Deskundig maatwerk voor elke situatie

Met een brandbeveiligingsoplossing van Hertek voorkomt en beperkt u letsel en materiële schade door brand. Een stil alarm voorkomt ook paniek en chaos in uw gebouw. De optimale brandbeveiliging van uw gebouw is een uniek maatwerkproject omdat geen enkel gebouw hetzelfde is of hetzelfde gebruikt wordt. Afhankelijk van de situatie zorgt Hertek voor de best passende brandbeveiligingsoplossing in uw gebouw, met brandmeldsystemen voor branddetectie, brandmelding en/of ontruiming. Zorgvuldig geselecteerde en geaccrediteerde installatiepartners installeren uw brandbeveiligingssysteem vakkundig en snel.

“Mede dankzij de flexibele samenwerking met Hertek, die het Programma van Eisen, de projectering en inbedrijfstelling verzorgde, is de brandmeldinstallatie én ontruimingsalarminstallatie nu gecertificeerd.”

Henk-Jan Altena, projectleider bij Dijkink Elektra BV

Hertek helpt u op maat bij een branddetectie- en brandmeldoplossing voor uw gebouw(en). Uw gebouw, de indeling, omvang, het gebruik en uw wensen zijn daarvoor bepalend. Hertek onderscheidt twee hoofdgroepen: conventionele en adresseerbare brandmeldinstallaties.