CoreProtocol®; innovatief en betrouwbaar

De basis voor een betrouwbare brandmeldinstallatie (BMI) is nauwkeurige branddetectie gecombineerd met snelle communicatie. Het nieuw ontwikkelde en uitgebreide CoreProtocol® reduceert nodeloze brandmeldingen, vermindert tijd bij inbedrijfstelling, vereenvoudigt onderhoud en communiceert sneller met meer componenten.

Snellere communicatie, meer zekerheid

Snelle en accurate communicatie met interrupts en nieuwe technieken verhogen de veiligheid van de aanwezigen in een gebouw bij brand of storing.

Meer componenten op één brandmeldlus

Ondersteuning van 254 fysieke adressen (met 2 extra subadressen per adres) op één brandmeldlus geeft u meer flexibele mogelijkheden.

FasTest® modus versnelt het onderhoud

Verzorg sneller het (jaarlijks) onderhoud met de FasTest® modus en uitgebreide functies, zoals self-test en driftcompensatie. Met de FasTest® modus voert u een functionele beproeving van de melder 80% sneller uit.

Intelligent storingszoeken

Reageer snel en effectief op storingen. De intelligente isolator in ieder component localiseert eenvoudig storingen op de brandmeldlus. U reageert snel en effectief omdat de exacte locatie van de storing bekend is.

FailSafe modus

Met de FailSafe modus programmeert u sturingen die van toepassing zijn bij een veilige stand. Bijvoorbeeld bij het wegvallen van de spanning van de brandmeldcentrale. U vertrouwt dus altijd op veiligheid, ook bij onverwachte situaties.

Ondersteuning van Discovery- en XP95-protocol

Voortbouwend op het gevestigde Discovery- en XP95-protocol ondersteunt het nieuwe CoreProtocol® meer componenten én ook Discovery- en XP95-componenten.