Eenvoudige installatie, onderhoud en inbedrijfstelling bespaart tijd

U bespaart (de)montagetijd met de Easyfit meldersokkel, deze (de)monteert u snel en sluit u eenvoudig aan op de brandmeldlus. Vervolgens draait u makkelijk een slicer, melder of een signaalgever op de Soteria® Easyfit meldersokkel. Deze eenvoudige montage bespaart u waardevolle montagetijd tijdens de montage van de brandmeldinstallatie.

Illustratie Soteria®melder, Soteria®Slicer en Easyfit meldersokkel. In één simpele handbeweging draait u een Soteria® slicer, melder of een signaalgever op de Easyfit meldersokkel

Makkelijk (sub)adresseren van componenten

De 8-bits adreskaart maakt het adresseren van de componenten makkelijk. Subadressen worden automatisch toegewezen. Verandert de functie van een ruimte? Na het vervangen van de componenten hoeft u niets meer te programmeren. Het systeem herkent automatisch het component.

Intelligente isolator

De intelligente isolator in ieder component verbetert de betrouwbaarheid van de lus. Ook localiseert de intelligente isolator eenvoudig de locatie van een storing.

Uitgebreide testfuncties

Verzorg sneller het onderhoud met uitgebreide functies zoals self-test en driftcompensatie. Met de FasTest®-functie voert u een functionele beproeving 80% sneller uit. Daarom is het onderhoud sneller en eenvoudiger.