Stijlvol ontworpen componenten passend in iedere omgeving

Aantrekkelijke en stijlvol ontworpen componenten maken de Penta 6000 brandmeldoplossing geschikt voor iedere omgeving. Deze speciale componenten zijn ontwikkeld voor ruimtes met hoge esthetische eisen en voorzien van innovatieve en betrouwbare technieken.

Penta TouchControl HD 10 inch

Het Penta TouchControl met 10 inch HD touchscreen is perfect toepasbaar in publieke ruimtes met hoge esthetische eisen en biedt u alle functies die u van een geavanceerd nevenpaneel mag verwachten.

Penta TouchControl
Penta TouchControl; waar brandbeveiliging en kunst samenkomen

De dynamische weergave van een technische tekening of zoneplan maakt het Penta TouchControl paneel zowel functioneel als gebruiksvriendelijk. Met de functie Active Maps voegt u eenvoudig kaartafbeeldingen toe en koppelt u deze aan het zoneplan. Een presentatie of andere informatie voegt u eenvoudig toe en kan worden getoond aan de bezoeker.

Het Penta TouchControl HD 10" toont een interactieve weergave

Active Maps
Met Active Maps maakt u van iedere afbeelding, (een technische tekening, een zoneplan of zelfs een kaart uit Google Maps) een interactieve brandstatus. Meerdere weergaven, vanuit verschillende hoeken of schalen, maken de informatie voor gebruikers snel zichtbaar.

Soteria® Dimension: vlakke melder

Voor ruimtes met hoge esthetische eisen is de Soteria® Dimension vlakke melder dé oplossing. Deze onopvallende vlakke, optische detector is geschikt voor inbouwmontage en zo ontworpen dat deze passend is in vrijwel iedere omgeving. Voor justitiële inrichtingen en zorgomgevingen is een speciale robuuste metalen uitvoering verkrijgbaar.

Soteria® Dimension: vlakke melder

De gepatenteerde en unieke optische kamerloze branddetectie technologie (2 fotodioden, 3 IR-leds) detecteert snel rookontwikkeling. De intelligente detectie herkent bewegende objecten en negeert aanwezige objecten in de ruimte.

Brochure Soteria Dimension vlakker melder

In deze brochure, voor architecten en adviseurs, benoemen wij de voordelen van de vlakke melder.

Vraag direct aan!

Innovatieve technologie

Bij traditionele melders vormt de detectiekamer het hart van de melder. Binnenkomende rookdeeltjes in de detectiekamer verspreiden het Infrarood licht en registreren een brandmelding. De Soteria® Dimension maakt gebruik van een unieke optische kamerloze branddetectie technogie. Het basisprincipe van detectie blijft hetzelfde.

Illustratie: detectie door Soteria Dimension