Stijlvol ontworpen componenten passend in iedere omgeving

Aantrekkelijke en stijlvol ontworpen componenten maken de Penta 6000 brandmeldoplossing geschikt voor iedere omgeving. Deze speciale componenten zijn ontwikkeld voor ruimtes met hoge esthetische eisen en voorzien van innovatieve en betrouwbare technieken.

Soteria® Dimension: vlakke melder

Voor ruimtes met hoge esthetische eisen is de Soteria® Dimension vlakke melder dé oplossing. Deze onopvallende vlakke, optische detector is geschikt voor inbouwmontage en zo ontworpen dat deze passend is in vrijwel iedere omgeving. Voor justitiële inrichtingen en zorgomgevingen is een speciale robuuste metalen uitvoering verkrijgbaar.

Soteria® Dimension: vlakke melder

De gepatenteerde en unieke optische kamerloze branddetectie technologie (2 fotodioden, 3 IR-leds) detecteert snel rookontwikkeling. De intelligente detectie herkent bewegende objecten en negeert aanwezige objecten in de ruimte.

Brochure 'Soteria Dimension vlakker melder'

In deze brochure, voor architecten en adviseurs, benoemen wij de voordelen van de vlakke melder. Vraag hem nu aan!

Brochure aanvragen

Innovatieve technologie

Bij traditionele melders vormt de detectiekamer het hart van de melder. Binnenkomende rookdeeltjes in de detectiekamer verspreiden het Infrarood licht en registreren een brandmelding. De Soteria® Dimension maakt gebruik van een unieke optische kamerloze branddetectie technogie. Het basisprincipe van detectie blijft hetzelfde.

Illustratie: detectie door Soteria Dimension