Hertek Care

Hertek Care helpt zorgorganisaties met een duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie. Gericht op het bijdragen aan meer tijd voor zorg, welzijn en veiligheid van cliënten en verzorger. Hierbij wordt rekening gehouden met de zorgvisie van de organisatie en aangesloten op actuele wet- en regelgeving, bijvoorbeeld de Wet Zorg en Dwang.

Gedreven door onze kernwaarden 'Passie voor de klant', 'Plezier', 'Meesterwerk' en 'Samen winnen', streven we naar de beste oplossing voor onze klanten. Met onze totaaloplossing Sonevo werken verzorgers slimmer en efficiënter waardoor ze meer kwalitatieve tijd kunnen besteden aan de cliënten. Kortom, we helpen zorgorganisaties met het bieden van kwalitatieve zorg.

Totaaloplossing voor zorgtechnologie

Sonevo, de totaaloplossing voor zorgtechnologie, draagt bij aan welzijn en veiligheid van cliënt en verzorger en meer tijd voor zorg. Sonevo combineert zorgvernieuwing met arbeidsbesparende technologie én een efficiënte werkwijze voor alle betrokken zorgprofessionals. Als zorgtechnologisch ecosysteem is Sonevo overal, altijd en voor iedereen beschikbaar.

Sonevo verlicht de huidige uitdagingen in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg dankzij de eenvoud en een juiste werking, overal en altijd! Dankzij onze professionele diensten draagt Sonevo dagelijks bij aan het efficiënter maken van de zorg, met meer tijd voor zorg als resultaat.

Duurzame implementatie van zorgtechnologie, met oog voor de adoptie
Gezamenlijk leggen we het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan zowel zorgorganisatie, verzorger en cliënt en profiteert, vandaag én in de toekomst. Wij ondersteunen zorgorganisaties met advies, implementatie, adoptie van zorgtechnologie, 24/7 support en het creëren van inzichten met onze BI-modules. Verzorgers werken met één gebruiksvriendelijke en intuïtieve app waarin de toegepaste zorgtechnologie overzichtelijk samenkomt. Dit verhoogt dagelijks het werkplezier, de rust en het overzicht. Sonevo ondersteunt en stimuleert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten en draagt bij aan meer tijd voor zorg.

Slimmere zorg met data
Wie slim zorgt heeft meer tijd voor zorg. Door gebruik te maken van data, uit Sonevo en andere bronnen, maken we samen de zorg beter voorspelbaar. Ook draagt inzicht in data, met diepgaande datarapportages, bij aan het verbeteren van het zorgproces. Stapsgewijs begeleiden wij zorginstellingen met hun digitale transformatie waarbij data bijdraagt aan welzijn, veiligheid en meer tijd voor zorg.