Hertek Safety

Hertek Safety specialiseert zich in innovatieve veiligheidsoplossingen op het gebied van brandveiligheid, ontruimingsalarmering en noodverlichting. Door voortdurende innovatie en hoge kwaliteit biedt Hertek Safety betrouwbare en effectieve oplossingen waarmee wij voldoen aan de hoogste normen. Ontdek de uitgebreide reeks oplossingen van Hertek Safety die zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften op het gebied van veiligheid.

Brandbeveiliging

Hertek Safety biedt totaaloplossingen op maat voor brandbeveiliging. Met een focus op innovatie en kwaliteit biedt Hertek Safety een breed scala aan producten en diensten om brandrisico's te minimaliseren en de veiligheid te waarborgen. Het hart van de brandmeldinstallaties van Hertek Safety is de Penta brandmeldcentrale. Wanneer deze gekoppeld is aan het digitaal veiligheidsplatform Hertek Connect biedt dit de meest betrouwbare en effectieve oplossing op het gebied van brandbeveiliging.

Ontruimingsalarmering

Ook voor oplossingen op het gebied van ontruimingsalarmering biedt Hertek Safety een uitgebreide reeks oplossingen. Door geavanceerde technologieën te integreren, richt Hertek zich op het creëren van effectieve oplossingen die snel en betrouwbaar waarschuwen in noodsituaties. Of het nu gaat om intelligente ontruimingspanelen, spraakgestuurde alarmeringssystemen of andere innovatieve technologieën, Hertek Safety streeft ernaar om veilige en efficiënte evacuaties te faciliteren, waardoor de algemene veiligheid en respons in noodsituaties worden verbeterd.

Noodverlichting

Hertek Safety biedt gegarandeerd een noodverlichtingsoplossing die past bij iedere situatie. Het meest complete assortiment van noodverlichting met de nadruk op innovatieve oplossingen om de veiligheid te waarborgen tijdens noodsituaties. Hertek Safety biedt decentrale, centrale en wireless gestuurde noodverlichtingsoplossingen aan, met als doel een betrouwbare en adequate verlichtingsinfrastructuur te bieden in geval van stroomuitval of andere noodsituaties.

Kortom, de oplossingen van Hertek Safety dragen bij aan een veiligere wereld.