Limburgs dialect op de brandmeldlus

Wist je dat de Limburgse achtergrond van Hertek ook zichtbaar is bij onze nieuwe Penta 6000 brandmeldcentrale? Het Limburgs dialect communiceert duidelijk en effectief en dat is in de brandveiligheid uitermate belangrijk, zeker bij brand!

Het hart van een brandmeldinstallatie is de brandmeldcentrale en de brandmeldlus. De centrale communiceert met ieder component op de brandmeldlus over de actuele status. Wie ben je? Wat doe je? En wat is je status? De brandmeldcentrale vertaalt deze informatie naar bijvoorbeeld een brandmelding. Dit gebeurt volgens een taal, ofwel het protocol.

Auch enne

Het protocol is een belangrijke factor, nieuwe protocollen zijn sneller en verwerken meer informatie over de lus. Zo ook het nieuwe en uitgebreide CoreProtocol® in onze Penta 6000 brandmeldcentrale. Dit nieuw ontwikkelde en uitgebreide protocol communiceert snel op de brandmeldlus en ondersteunt meer componenten. Waar voorheen uitgebreid geïnformeerd werd naar de status van een component, voldoet voor het CoreProtocol® een veel gebruikte vraag uit het Limburgs dialect: “Enne?” met het standaard antwoord “Auch enne”. Hiermee weten we voldoende, het gaat goed en geen bijzonderheden!

Supersnel, handig en duidelijk!

Haije!

Penta 6000 systeemoverzicht

De Penta 6000 brandmeldoplossing is nauwkeurig, betrouwbaar en tijdbesparend op installatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Vraag het systeemoverzicht aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van deze brandmeldoplossing!

Vraag direct aan!