Kennisdocument: Centraal batterijsysteem, uninterruptible power supply of noodstroomaggregaat voor centrale noodverlichting?

Het kennisdocument noodverlichting ‘Centraal batterijsysteem, uninterruptible power supply of noodstroomaggregaat voor centrale noodverlichting?’, uitgegeven door De verenigde professionals in noodverlichting (NVFN), behandelt verschillende punten rondom de keuze voor een noodvoedingsbron.

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in een gebouw. Het zorgt er voor dat vluchtwegen met behulp van vluchtrouteaanduidingen duidelijk zijn aangegeven en dat ze goed verlicht zijn door middel van armaturen voor vluchtrouteverlichting.

Dit belang wordt door de overheid onderstreept en daarom is noodverlichting opgenomen in het Bouwbesluit/BBL en in de arbowetgeving.

Kennisdocumenten
We hebben meer kennisdocumenten over noodverlichtingsinstallatie gepubliceerd. U kunt deze gratis downloaden via onze kennispagina.

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie vragen, neem dan contact op met uw accountmanager van Hertek.

Download Kennisdocument: Centraal batterijsysteem, uninterruptible power supply of noodstroomaggregaat voor centrale noodverlichting?

(*) Dit veld is verplicht.