Webinar: 'De impact van nieuwe zorgtechnologie op bestaande zorgprocessen'

Met de implementatie van nieuwe zorgtechnologie vinden er veranderingen plaats in uw zorgorganisatie. Wat betekent nieuwe zorgtechnologie voor uw zorgprocessen en hoe voert u veranderingen succesvol door naar de dagelijkse praktijk?

Hoe zorgen we er samen voor dat de implementatie van nieuwe zorgtechnologie succesvol is én blijft! In de webinar ‘De impact van nieuwe zorgtechnologie op bestaande zorgprocessen’ bespreken onze specialisten hoe we deze procesverandering samen succesvol doorlopen. Welke stappen zijn noodzakelijk om te nemen om ervoor te zorgen dat het doel, de implementatie van zorgtechnologie, behaald wordt? Dankzij onze jarenlange partnerships met zorgorganisaties kennen wij belangrijke aandachtspunten die we met u delen in dit webinar. Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica en -technologie.

Met medewerking van John Rietman, zorginnovator bij Kodiezozijn.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica en -technologie.
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 50 minuten
Sprekers:
Gastspreker: John Rietman, Zorginnovator bij Kodiezijn.