Webinar: 'Hoe data het welzijn van uw cliënten en uw zorgproces verbetert'

Data speelt in toenemende mate een belangrijke rol, ook in de zorg. Veel slimme sensoren genereren waardevolle data. Hoe gebruikt u deze data binnen uw zorgorganisatie ter verbetering van het zorgproces of het welzijn van de cliënt?

Onze specialisten bieden u aanknopingspunten in de webinar ‘Hoe data het welzijn van uw cliënten en uw zorgproces verbetert’. Door de data inzichtelijk te maken, krijgt u niet alleen inzicht in het gedrag van uw cliënten, maar ook in het zorgproces.

Gastsprekers bij dit webinar zijn Janneke Richter en Maaike van den Berg van Stichting Philadelphia Zorg en Remco Theunissen van Bright Cape. Vanuit de afdeling Business Intelligence Janneke en Maaike zij dagelijks met data om het beste uit cliënten en medewerkers te halen. Hoe zag (en ziet) de weg naar datagedreven zorg er bij Philadelphia uit?

Bright Cape neemt ons mee op een data-ontdekkingsreis. Remco begeleidt bedrijven en instellingen in hun digitaliseringsreis door schaalbare, duurzame data science-oplossingen te bouwen en te implementeren. Met als doel data voorspellend te laten werken.

Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica. Wilt u de webinar volgen maar bent u niet beschikbaar op die datum? Meld u dan toch aan en kijk het webinar op een later tijdstip terug.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn zorgtechnolgie
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 60 minuten