Binnenkijken tijdens de Dag van de Bouw bij 142 bouwprojecten

Op zaterdag 15 juni nemen 142 bouwplaatsen deel aan de Dag van de Bouw 2019. Tijdens deze open dag krijgen bezoekers exclusief toegang tot plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor het gewone publiek.

Bouwlocaties in heel Nederland van Eemshaven tot Maastricht openen de spreekwoordelijke deuren. Kijk op Dagvandebouw.nl voor een overzicht en bezoektijden van deelnemende bouwprojecten bij jou in de buurt. Daar vind je tevens per bouwproject de faciliteiten die op de Dag van de Bouw ontplooit worden. Per bouwlocatie wisselen de activiteiten van rondleidingen, virtual reality experiences en diverse activiteiten. Dit maakt een bezoekje aan een bouwproject tijdens de Dag van de Bouw zeker de moeite waard voor jong en oud. Op sommige locaties kun je zelf metselen, timmeren en stucen en ervaar zelf hoe nieuwe innovatieve werkmethoden zoals slooprobots, 3D-printers en drones worden toegepast op de bouwplaatsen.

De eerste Dag van de Bouw vond plaats in 2006 en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Initiatiefnemer Bouwend Nederland organiseert de Dag van de Bouw samen met VN Contructeurs, Aannemersfederatie Bouw & Infra Nederland, Techniek Nederland en Dag van de Architectuur.

Veel plezier tijdens jouw bezoek aan de Dag van de Bouw!