Controleer de (lus)componenten voor de inbedrijfstelling en bespaar tijd en kosten met de Apollo lustester

Met de Apollo lustester controleert u de lus en componenten van een brandmeldinstallatie op een correcte configuratie. Ook test u eenvoudig de werking, adressering en het type van de componenten. U bespaart tijd en faalkosten omdat u de lus correct oplevert voorafgaand aan de inbedrijfstelling van de brandmeldinstallatie (door een externe partij).

Eenvoudig en overzichtelijke bediening

Met het 7”inch touch-screen kleurendisplay bedient u de lustester eenvoudig. Het overzichtelijke display maakt in één oogopslag de actuele status en een juiste adressering van de componenten zichtbaar.

Daarnaast stuurt u de componenten aan en test u of deze correct functioneren door activatie van de functies. Ook meet u de betrouwbaarheid van de lusbekabeling omdat aansluit- en/of bekabelingsfouten direct inzichtelijk zijn.

Apollo Lustester

Licht en compact

U ontvangt de compacte en lichte lustester in een handzame koffer. Dankzij de duidelijke Nederlandstalige handleiding start u direct met de werkzaamheden.

De uitgevoerde test(s) slaat u op voor rapportagedoeleinden en deelt u via de USB-aansluiting. De Apollo lustester is geschikt voor het XP95-, Discovery- en Core-protocol.

Klik hier voor meer productinformatie of neem contact op met uw accountmanager.