Drukbezochte ontbijtsessie over noodverlichting in Haren

“Hertek wijst de weg!” is het motto van de ontbijtsessies die Hertek organiseert over noodverlichting. De meest recente ontbijtsessie vond plaats in De Rietschans te Haren (GN).

Ruim 40 enthousiaste aanwezigen werden door Erwin Schomaker & Ralph Rientjes na een heerlijk ontbijt interactief geïnformeerd over de actuele wet- en regelgeving, marktfactoren en het vernieuwde assortiment noodverlichting van Hertek.

Het bouwbesluit van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het Arbobesluit van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én NEN-EN 1838 werden toegelicht, zodat duidelijk werd aan welke wetten en regels noodverlichting moet voldoen. Bij het onderwerp 'marktfactoren' werd geconcludeerd dat installateurs hun marge kunnen verhogen door te besparen op engineeringskosten, faalkosten en onderhoudstijd.

Tot slot werd de nieuwe lijn noodverlichting gedemonstreerd die uiteraard voldoet aan de huidige wetten en regels. De aanwezigen waren met name onder de indruk van de onderscheidende metalen spot die in diverse kleuren te spuiten is en de 'kubus' armatuur die ideaal voor winkelcentra is.

Na afloop maakten de deelnemers een prachtige rondvaart op de boot Neptunus. Wij blikken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst.

Wilt u ook alles weten over de nieuwe wet- en regelgeving rondom noodverlichting, marktfactoren en de nieuwe productlijn noodverlichting van Hertek? Kom dan naar de ontbijtsessie bij u in de regio. De volgende ontbijtsessie staat gepland op woensdag 27 september in de regio Arnhem/Nijmegen. Houd onze nieuwssectie en onze maandelijkse, online nieuwsbrief @lert in de gaten voor meer details of informeer bij uw accountmanager.