Effectieve alarmopvolging met Connect Intelligent doormelding

Hertek introduceert Connect Intelligent doormelding; een oplossing voor het gedetailleerd, snel en veilig informeren van een Particuliere Alarmcentrale (PAC). Risico’s worden beter beoordeeld, onnodige alarmopvolging voorkomen en kostbare tijd gewonnen. Intelligente doormelding is inzetbaar voor Penta brandmeldcentrales.

Brandmelding in detail

Jaarlijks rijdt de brandweer honderden keren onnodig uit, met hoge kosten en langere doorlooptijden als gevolg. Een Connect Intelligent doormelding informeert de PAC gedetailleerd op componentniveau over een brandmelding. Belangrijke informatie zoals de locatie, de zone en het type melding zijn bekend. Deze informatie is altijd actueel waardoor er beter en gerichter gereageerd wordt op een brandmelding. De Connect Intelligent doormelding voldoet aan het VEBON-NOVB protocol ‘Automatische Branddoormelding via PAC naar RAC’. Bij brand wordt kostbare tijd gewonnen en is de brandweer sneller geïnformeerd.

Veilig en betrouwbaar

Connect Intelligent doormelding voldoet aan de vereiste beveiligingseisen (conform NEN-EN 54-21 en NEN-EN 50136) en garandeert zowel de veiligheid als betrouwbaarheid van verzonden berichten. De unieke end-to-end encryptie (volgens de AES128 standaard) versleutelt de gegevens tot in de meldkamer.

Makkelijke installatie en configuratie

De handige configurator stelt in 3 simpele stappen de configuratie voor een locatie samen. Connect Intelligent doormelding installeert u snel en eenvoudig. Handige accessoires maken de montage makkelijker en vriendelijker.