FireSafety & Security Event 2022 - Bezoek de stand van Hertek Groep

Wij zijn aanwezig (stand E.09) op het FireSafety & Security Event 2022 op 13 en 14 april (Brabanthallen, Den Bosch). Deze vakbeurs is dé plek om kennis op te doen over innovaties en wat er speelt in de branche rondom brandveiligheid en beveiliging.

Bezoek de stand van Hertek Groep en ontmoet de specialisten van Hertek Safety. Zij informeren u graag over de ontwikkelingen binnen de oplossingen brandbeveiliging, ontruimingsalarmering, en noodverlichting.

Ook verzorgen wij een sprekerssessie met het onderwerp ‘Connected Safety: Het antwoord op de huidige uitdagingen in de brandveiligheid’ in het sprekersprogramma op woensdag 13 april en donderdag 14 april. Klik hier en meld u gratis aan!

De beurs wordt georganiseerd door Federatie Veilig Nederland in samenwerking met de Vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland en de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB).

Aanmelden sprekerssessie 'Connected Safety'

Tijdens deze sprekerssessie gaan wij dieper in op de uitdagingen binnen de brandveiligheid, waaronder de oplopende personeels- en kennistekorten en het nieuwe blussen (van lithium batterijbranden). Reserveer uw plek!

Aanmelden

Sprekerssessie Connected Safety: Het antwoord op de huidige uitdagingen in de brandveiligheid

Tijdens deze sprekerssessie (Speakerscorner, dagelijks van 15.00 tot 16.00 uur) gaan wij dieper in op de uitdagingen binnen de brandveiligheid, zoals het nieuwe blussen (met slimme detectie en opvolging) en de oplopende personeels- en kennistekorten. Ook samenwerking in de bouwkolom en het vermakkelijken van service en onderhoud komen aan bod.

Een van de antwoorden is het ‘Lithium Safety Concept’: een innovatieve aanpak en passende oplossingen ter voorkoming van lithium batterij branden’. Een multidisciplinair team is betrokken binnen dit concept waarmee kleine en grote incidenten bij u worden voorkomen. Maar nog belangrijker, de gigantische impact van een bedrijfsbrand blijft u bespaard. Een ander antwoord is het platform Hertek Connect, waarbij altijd én overal inzicht en controle is over bijvoorbeeld een brandmeldinstallatie.

Deelname aan de beurs is gratis na registratie. Klik hier om u aan te melden. Ook het parkeren en de catering is gratis!