Gratis workshops “Projecteren noodverlichtingsinstallaties” in Eindhoven of Zwolle

Meld u aan voor de gratis workshop “Projecteren noodverlichtingsinstallaties” en ontdek eenvoudig de meest geschikte noodverlichtingsoplossing voor uw project met de Hertek noodverlichting calculatie-, vergelijkingstool.

De workshops vinden plaats op donderdag 15 november 2018 (07:30 tot 10:30 uur) op de High Tech Campus in Eindhoven en op woensdag 21 november 2018 (07:30 tot 10:30 uur) in Hotel Van der Valk in Zwolle. Na een heerlijk ontbijt neemt u deel aan de
workshop “Projecteren noodverlichtingsinstallaties”. Daarna demonstreren wij een calculatie-, vergelijkingstool waarmee u eenvoudig en snel de TCO van een wireless, centrale of decentrale noodverlichtingsoplossing vergelijkt over een langere termijn.

Met ons vernieuwde noodverlichtingsconcept kunt u meer omzet genereren! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshops. Mis deze ontbijtsessie dus niet en meld u - uiterlijk vrijdag 2 november - aan via marketing@hertek.nl onder vermelding van Workshop “Projecteren noodverlichtingsinstallaties” en vermeld uw voorkeurslocatie. OP=OP!