Hertek breidt assortiment noodverlichting uit

Hertek breidt haar assortiment noodverlichting uit met een centrale noodverlichtingsoplossing voor omvangrijke gebouwen. Het HBN6000 centraal batterijsysteem is een geavanceerde noodverlichtingsoplossing met uitgebreide mogelijkheden en onderstations waarmee op de aanleg van functiebehoud bekabeling wordt gereduceerd.

Zowel conventioneel als adresseerbaar

De nieuwe HBN6000 centrale is uitermate geschikt voor omvangrijke gebouwen zoals hotels, ziekenhuizen, schoolgebouwen of fabriekshallen. De HBN6000 is leverbaar als een conventionele of geadresseerde oplossing. De conventionele oplossing biedt maar liefst tot 20.000 W vermogen en is daarmee geschikt voor bijvoorbeeld omvangrijke productieomgevingen waar vermogen benodigd is om veel verlichting in één lijn aaneen te schakelen. De adresseerbare oplossing wordt toegepast bij locaties waar grote aantallen noodverlichtingsarmaturen (adressen) benodigd zijn.

Reductie functiebehoud bekabeling

Met de HBN6000 hebben installateurs een goede troef in handen. De HBN6000 werkt met onderstations waardoor er alleen functiebehoud bekabeling benodigd is vanaf het intelligent batterijsysteem naar en tussen de onderstations. Deze oplossing reduceert aanleg van dure functiebehoud bekabeling. Daarnaast biedt het intelligent batterijsysteem besparing op service- en onderhoudskosten. Storingen worden direct geregistreerd in het digitale logboek en de vervanging van de batterij vindt plaats op een centraal punt. Daarnaast geeft het centraal monitoringsysteem 24/7 inzicht in de technische status van de noodverlichtingsarmaturen. Hiermee is een individuele rondgang langs de armaturen overbodig en dit maakt het onderhoud efficiënt en effectief.

Voor iedere situatie een passende oplossing

Hertek biedt noodverlichtingsoplossingen voor zowel de renovatie- als nieuwbouwmarkt. Het standaard noodverlichtingsassortiment met de productlijnen Economy, Regular, Design en Special is decentraal, centraal en wireless toepasbaar binnen een breed scala aan sectoren. Omdat iedere situatie uniek is heeft Hertek een noodverlichting calculatie- en vergelijkingstool ontwikkeld. Deze toepassing berekent de TCO van een wireless, centraal of decentraal platform op basis van verschillende variabelen over een bepaalde termijn. Men verkrijgt direct inzicht in de aanschaf, installatie- en onderhoudskosten en dit vergemakkelijkt de keuze.

Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.

Assortimentsoverzicht centrale noodverlichting

Met de Hertek centrale noodverlichtingoplossing bieden wij voor alle soorten gebouwen en situaties een betrouwbare uitkomst.

Vraag direct aan!