Hertek introduceert Expera, dé nieuwste innovatie in brandmeldsystemen

Hertek biedt u met Expera een complete, kosteneffectieve en adresseerbare brandmeldoplossing met standaard ontruimingsalarm, volgend alarm en doormelding. De zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding maakt Expera perfect inzetbaar voor budgetvriendelijke brandbeveiligingsprojecten van bijvoorbeeld scholen, restaurants, bedrijfs- en winkelpanden en kinderopvang- en zorglocaties waar u de elektrotechnische installaties verzorgt.

De voordelige brandmeldoplossing voor elke installateur

U installeert Expera eenvoudig en programmeert deze zonder voorkennis automatisch via het plug-and-play principe. Het installatiegemak én de voordelige prijsstelling van Expera maken het adresseerbare brandmeldsysteem zeer aantrekkelijk voor installateurs die elektrotechnische installaties in een pand verzorgen maar niet dagelijks een brandmeldsysteem installeren. Dankzij het plug-and-play principe programmeert u de componenten van Expera in enkele minuten automatisch. Dit maakt Expera een gunstig geprijsd alternatief voor locaties waar nu nog vanwege kostenoverweging een conventionele brandmeldoplossing wordt toegepast.

Volledig in zijn eenvoud

Met Expera zet Hertek een nieuwe standaard in de brandbeveiligingsmarkt. Expera is standaard voorzien van diverse functies (ontruimingsalarm: NEN2575, volgend alarm: NEN2535 en doormelding: EN 54-2) en gunstig geprijsde componenten. De Expera brandmeldoplossing voldoet, net als de andere oplossingen van Hertek, aan de Nederlandse wet- en regelgeving. U ontvangt standaard een garantie van 3 jaar. Expera is verkrijgbaar via zowel Hertek als het uitgebreide netwerk van Hertek-dealers en -partners.

Voorkeurspartner voor brandveiligheid

Naast het Expera brandmeldsysteem biedt Hertek als voorkeurspartner voor (brand)veiligheid in Nederland passende brandbeveiligingsoplossingen en diverse opleidingen op het gebied van installatie, onderhoud, beheer en projectering van brandmeldoplossingen waarmee u altijd veilig, efficiënt en conform de juiste normen werkt.

Gratis productdemonstratie op locatie

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen die Expera u kan bieden? Vraag direct de gratis productdemonstratie aan bij u op locatie en ontdek de eenvoud van Expera!