Hertek lanceert XPander draadloze nevenindicator voor veiligheid in uw gebouw

Om mensen niet in gevaar te brengen, is het belangrijk voor u te weten in welke ruimte er brand is. In monumentale panden, panden met glasconstructies of asbest is er vaak geen lusbekabeling mogelijk. Voor deze buitengewone situaties biedt Hertek u vanaf heden de XPander draadloze nevenindicator, onderdeel van de XPander oplossing.

Voor deze buitengewone situaties biedt Hertek u vanaf heden de XPander draadloze nevenindicator, onderdeel van de XPander oplossing. De nevenindicator gaat branden als er in de ruimte er achter brand is. Hierdoor worden uw gebouwgebruikers beschermd. De draadloze nevenindicator borgt de veiligheid binnen uw pand, doordat men weet in welke ruimte er brand is en er snel actie genomen kan worden. Het is een betrouwbare, beproefde oplossing, eenvoudig te installeren en te configureren.

Geen kabels nodig
U heeft een gebouw of een onderdeel van een pand waar bekabeling niet mogelijk is. Bijvoorbeeld een monumentaal pand, pand met glasconstructie of asbest. Een traditioneel brandmeldsysteem met kabels is niet mogelijk of voldoet niet aan uw wensen. Dan is ons draadloos brandmeldsysteem XPander dé oplossing voor uw situatie. Met de draadloze nevenindicator bent u verzekerd van een draadloze totaaloplossing om veiligheid in uw gebouw te borgen.

Eén draadloze totaaloplossing
Met XPander beschikt u over één draadloze oplossing waarbij individuele melders, handbrandmelders, signaalgevers en input/output modules met de Penta brandmeldlus via radiosignalen communiceren. De XPander nevenindicator - onderdeel van de XPander oplossing - gaat branden als er in de ruimte er achter brand is, waardoor u uw medewerkers, gasten en bedrijfsmiddelen in uw gebouw beschermt. XPander past u altijd in combinatie met de Hertek Penta brandmeldcentrale - hart van de brandmeldinstallatie - toe.

Certificering
De XPander draadloze nevenindicator voldoet aan de Europese norm EN54-25 voor draadloze brandmeldsystemen. Het gebruik van draadloze brandmeldsystemen is overigens al jaren toegestaan vanuit deze Europese norm. Kiest u voor XPander, dan kiest u dus voor een beproefde draadloze oplossing.

Betrouwbaar
XPander garandeert u een hoge betrouwbaarheid voor de overdracht van radiosignalen, zodat u geen enkele melding mist. Uw omgeving bepaalt het aantal benodigde zenders. Om u optimale veiligheid te bieden, voeren wij van te voren een meting uit om zeker te weten dat alle elementen bereik hebben.

Meer weten?
Op het Hertek Data Management systeem (DMS) vindt u alle technische informatie en commerciële informatie over XPander. Wilt u draadloos van gedachten wisselen om te ontdekken waar uw kansen liggen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.