Hertek op symposium Parkeren op eigen risico

Levert parkeren binnen in een parkeergarage een groter veiligheidsrisico dan parkeren buiten op een parkeerterrein? ​Op 22 november organiseert adviesbureau Nieman het symposium "Parkeren op eigen risico" in het Cinemec te Ede.​

Tijdens het middagsymposium "Parkeren op eigen risico" komen verschillende brandveiligheidsconcepten voor parkeergarages aan bod. De meningen over worst case brandscenario’s, uitbrandscenario’s en het gebruik van brand- en rookbeheersingsinstallaties liggen ver uit elkaar. Daarnaast zijn er in bestaande parkeergarages brand- en rookbeheersingsinstallaties aanwezig die niet het beoogde doel bereiken, daardoor weinig rendement opleveren en niet certificeerbaar zijn.

Hertek adviseert u graag over de mogelijkheden van branddetectie en noodverlichting in parkeergarages op het informatieplein. Bekijk het programma voor meer informatie.

Veiligheidsregio’s, beheerders, ontwikkelaars, bouwers, adviseurs en andere geïnteresseerden nodigen wij graag uit om op woensdagmiddag 22 november 2017 aanwezig te zijn.

Inschrijven?

Adviesbureau Nieman vraagt een bijdrage van € 195,- per persoon voor deelname.
Schrijf u online in voor de middag over parkeergarages.