Hertek verrijkt en verduurzaamt haar noodverlichtingsportfolio en verlengt garantietermijn

Hertek staat voor kwaliteit en levert enkel producten en diensten die aan de hoogste eisen voldoen. Marktontwikkelingen, klantbehoeften en productinnovatie spelen hierbij een belangrijke rol. Dit heeft ertoe geleid dat wij onze noodverlichtingsportfolio verrijkt hebben met duurzamere modellen en verlengde garantietermijnen.

Garantie zonder kleine lettertjes
Hertek biedt vier verschillende productlijnen (Economy, Regular, Design en Special) toepasbaar op een decentraal, centraal of wireless platform. Binnen het decentrale noodverlichtingsassortiment bieden we in iedere productlijn armaturen met 10 jaar garantie op het armatuur en 8 jaar garantie op de batterij, zonder tussentijdse accuwissel.

Duurzame modellen, verlengde garantie & technisch vernieuwingen
Vanaf heden bieden we een breder scala armaturen met een garantietermijn van 10 jaar. Het bekende HRN100 armatuur is verbeterd en vanaf nu voorzien van een hardcover pictogramkap. Dit maakt het armatuur robuuster en duurzamer. Ook is het armatuur technisch verbeterd en voorzien van een LifePO4 batterij, evenals armaturen-series HRN200, HRN400 en HXN400. LiFePO4 is de nieuwste generatie batterijen. LiFePO4 batterijen zijn bijzonder milieuvriendelijk en bevatten de beste eigenschappen op gebied van levensduur, oplaadtijd en gewicht. Hiermee bieden we in deze armatuur-series vanaf heden 10 jaar garantie op het armatuur en 8 jaar op de batterij.

Nieuw lenssysteem
De compacte HRN200 en HDN200 spots van Hertek zijn voorzien van een nieuw lenssysteem. Er worden standaard 2 lenstypes bijgeleverd bij het armatuur. Eén lens toepasbaar voor open ruimten en een lens toepasbaar voor gangen. De laatstgenoemde lens kan na installatie nog gedraaid worden om de lichtspreiding in de gang te optimaliseren. Voor uitzonderlijke situaties met hoge plafonds zijn losse lenzen te bestellen. Bovendien geniet u met de HRN200 vluchtwegverlichting armaturen van 10 jaar garantie op het armatuur en 8 jaar op de batterij.

Montagegemak met het nieuwe Multiled mini inbouwarmatuur
Binnen de Multiled serie hebben we een nieuwe mini variant van het design inbouwarmatuur toegevoegd. Met een inbouwmaat van slechts 76 mm monteert u dit nieuwe vluchtroutearmatuur met een standaard gatenboor, identiek aan de inbouwspot. Wanneer u snel een vluchtroutearmatuur wilt monteren waarbij esthetiek hoog in het vaandel staat, dan is de Multiled Stelar de juiste keuze. Met een garantietermijn van 10 jaar op het armatuur en 8 jaar op de batterij bent u tevens verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig armatuur.

Centrale en wireless armaturen
Hertek biedt vanaf nu 10 jaar garantie op alle armaturen uit het centrale portfolio. Binnen het wireless assortiment geldt de verlengde garantietermijn op de armaturen-series HRN100, HRN200, HRN400 en HXN400.

Spanningsrailarmaturen
Ook de spanningsrailarmaturen hebben een verlengde garantietermijn van 10 jaar op het armatuur en 8 jaar op de batterij De Hertek spanningsrailarmaturen, voorzien van een GA69 multi-adapter klikt u met gemak rechtstreeks vanuit de doos op de spanningsrail, omdat de batterij al is aangesloten. Doordat alle soorten pictogrammen voor de vluchtroutemarkering standaard worden meegeleverd heeft u altijd het juiste pictogram voorhanden. De spots zijn tevens voorzien van het nieuwe lenssysteem en bieden u meer installatieflexibiliteit.

Assortimentsoverzicht Decentraal Noodverlichting (16-9)

Assortimentsoverzicht decentrale noodverlichting

Met het decentrale noodverlichtingportfolio van Hertek Safety bieden wij een betrouwbare uitkomst voor alle soorten gebouwen en situaties.

Vraag direct aan!