Hertek verrijkt haar noodverlichtingsportfolio en verlengt garantietermijn

Hertek staat voor kwaliteit en levert enkel producten en diensten die aan de hoogste eisen voldoen. Marktontwikkelingen, klantbehoeften en productinnovatie spelen hierbij een belangrijke rol. Dit heeft ertoe geleid dat Hertek haar noodverlichtings-portfolio verrijkt met vernieuwde modellen, andere batterijen en verlengde garantietermijnen.

Garantie zonder kleine lettertjes
Hertek biedt vier verschillende productlijnen (Economy, Regular, Design en Special) toepasbaar op een decentraal, centraal of wireless platform. Binnen het decentrale noodverlichtingsassortiment zijn diverse series in deze productlijnen omgezet naar verlengde garantiemodellen. Daarmee heeft Hertek in iedere productlijn nu armaturen met 10 jaar garantie op het armatuur en 8 jaar garantie op de batterij. Dat is garantie zonder kleine lettertjes!

Modellen met verlengde garantie & technische vernieuwingen
In onderstaand overzicht ziet u in één oogopslag per productlijn welke armaturen/ series de verlengde garantietermijn van 10 jaar op het armatuur en 8 jaar op de LifePO4 batterij hebben gekregen.

Economy: HEN100-, HEN400- en HXN100-serie
Regular: Spotlux en Evolux
Design: Multiled
Special: Trendlux

Technische vernieuwing zorgt voor extra montagegemak
De armaturen uit de series Multiled, Spotlux, Evolux en Trendlux zijn ook technisch vernieuwd. Het verbeterde montagegemak zorgt ervoor dat deze armaturen sneller te monteren zijn. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op.

Kortom de verrijking van het noodverlichtingsportfolio van Hertek biedt u snellere, gemakkelijkere montage van de armaturen en langere garantie zonder kleine lettertjes!

Assortimentsoverzicht Decentraal Noodverlichting (16-9)

Assortimentsoverzicht decentrale noodverlichting

Met het decentrale noodverlichtingportfolio van Hertek Safety bieden wij een betrouwbare uitkomst voor alle soorten gebouwen en situaties.

Vraag direct aan!