Het nieuwe 'hart' voor wireless noodverlichting

HWN300 van Hertek maakt draadloze bediening en bewaking van zelfstandige nood- en veiligheidsverlichting tot kinderspel! Het hart en daarmee het middelpunt van het systeem is de nieuwe onderhoudsvriendelijke, industriële computer met geïntegreerd touchscreen (HWN300).

Met de nieuwe HWN300 wireless touchscreen heeft u altijd zicht op de huidige status van de noodverlichtingsinstallatie. De HWN300 is in iedere omgeving toepasbaar en kan op een permanent bemand centraal punt in het gebouw worden geïnstalleerd. Een extra USB poort biedt de mogelijk tot het aansluiten van een extern toetsenbord of muis. De functionele touchscreen met wandbehuizing is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

De LINUX-besturingssoftware heeft een intuïtieve gebruikersinterface, biedt extra beveiliging tegen cyberaanvallen en is beschikbaar in meerdere talen, waaronder ook de Nederlandse taal. Het standaard draadloze systeem kan 250 apparaten per controlecentrum bevatten en kan in stappen van 250 tot 1.000 apparaten worden uitgebreid (HWS316 (500); HWS318 (750); HWS320 (1000). De software is standaard voorzien van vijf timerfuncties en het opslaan van een tijdsschema is mogelijk. Daarnaast kan de HWN300 aangesloten worden op netwerken met andere gebouwbeheersystemen.

Kortom, de nieuwe HWN300 heeft een functionele, onderhoudsvriendelijke touchscreen met wandbehuizing waarmee u alle cruciale noodverlichtingssysteeminformatie direct en duidelijk in één oogopslag heeft!

Interesse? Vraag uw accountmanager om meer informatie.