Meer dan 100.000 montageadapters geleverd!

Sinds de introductie van de praktische montageadapter in maart 2017 is deze innovatieve oplossing van Hertek reeds meer dan 100.000 keer besteld en geleverd.

Heeft u een verlaagd- of systeemplafond waar u snel brandmelders, sirenes of sokkels wilt monteren? Dan biedt de Hertek montageadapter u het gewenste montagegemak. U kunt deze adapter altijd achteraf toepassen zonder de lusbekabeling af te koppelen.

De montageadapter is een kunststof onderdeel met meerdere buisinvoeren waarmee u (flexibele) installatiebuizen monteert. De adapter heeft drie verticale en twee horizontale buisinvoeren (lus in, lus uit en naar een eventuele nevenindicator). U gebruikt de montageadapter bij verlaagde plafonds en systeemplafonds voor installatiebuizen van 16 mm en 19 mm. En als u de installatiebuis met een tie-wrap aan de montageadapter bevestigt, borgt u meteen de trekontlasting.

De belangrijkste voordelen van de montageadapter op een rij:
• Eenvoudig, snel en veilig monteren
• Universeel toepasbaar voor alle merken brandmelders, sirenes en sokkels
• Achteraf te monteren bij bestaande melders en sirenes zonder de lusbekabeling af te koppelen
• Compact, lichtgewicht en duurzaam ontwerp
• Halogeenvrije, kunststof uitvoering.

Hertek levert de montageadapter in verpakkingen van 50 stuks. Wilt u meer weten over de montageadapter? Download de leaflet of technische datasheet of bel uw contactpersoon bij Hertek.

Gouden montageadapter

Bestel in mei en maak kans op een typisch Limburgse verrassing!

Bestel in mei 2019 montageadapters bij Hertek want ter ere van deze bijzondere mijlpaal verstoppen wij bij één bestelling de 'gouden' montageadapter. Treft u bij uw bestelling de 'gouden' montageadapter dan krijgt u van Hertek een typisch Limburgse verrassing!

Plaats uw bestelling via verkoop@hertek.nl of neem contact op met uw accountmanager.