Nieuw in de bioscoop: Series-2 Cinema noodverlichting

De Series-2 Cinema lijn is speciaal ontwikkeld voor bioscopen, theaters en horecagelegenheden. Het esthetische design en de toegepaste techniek zorgen ervoor dat de armaturen onopvallend zijn en daardoor bezoekers niet afleiden tijdens film- en theatervoorstellingen of romantische diners. Echter tijdens calamiteiten wijzen de noodverlichting en vluchtwegaanduiding opvallend de weg naar veiligheid.

De Cinema lijn van Hertek valt nauwelijks op dankzij de minimale behuizing. Standaard zijn de Cinema armaturen uitgevoerd in RAL9005 zwart waardoor deze perfect aansluit op de uitstraling van het gebouw. De energiezuinige vluchtwegaanduiding dimt tot 10% lichtintensiteit. Bij een calamiteit schakelt het armatuur automatisch over naar 100% lichtintensiteit waardoor bezoekers het gebouw bij een calamiteit snel en veilig kunnen verlaten. Uiteraard is bij het ontwikkelen rekening gehouden met alle geldende normen en wet- en regelgeving.

Munttheater Series-2 Cinema noodverlichting
Munttheater (Weert)

Download de brochure voor uitgebreide productinformatie, accessoires en bestelnummers.

Brochure Series-2 Cinema noodverlichting

Brochure Series-2 Cinema

Met de Hertek Series-2 Cinema lijn bieden wij voor bioscopen, theaters en horecagelegenheden een betrouwbare oplossing. Bekijk hier onze brochure Series-2 Cinema lijn. Heeft u naar aanleiding van de brochure nog vragen, neem dan contact op met uw contactpersoon bij Hertek.

Download de Series-2 Cinema brochure