Nieuwe complete wireless componentenreeks; Reach

Hertek introduceert Reach; een complete reeks melders, signaalgevers en interfaces voor brandbeveiliging, maar dan draadloos. Een uitkomst voor buitengewone situaties zoals monumentale panden of tijdelijke locaties onder een forse besparing van montagetijd.

In sommige gevallen is bekabeling in een gebouw of deel van een pand niet mogelijk. Bijvoorbeeld in een monumentaal pand, door aanwezigheid van een glasconstructie of asbest. Of wanneer een tijdelijke locatie voorzien moet worden van een brandmeldsysteem. In deze situaties zijn de draadloze Reach componenten van Hertek dé oplossing.

Meest complete gamma wireless componenten
Met de verschillende soorten Reach melders, sirenes en VAD’s (EN 54-23 gekeurde flitslichten) biedt u maatwerk waar nodig. Door de complete productreeks vult u de beste oplossing in voor iedere projectievraag. Met Reach beschikt u over een draadloze oplossing waarbij individuele melders, handbrandmelders, signaalgevers en nevenindicatoren met de lusinterface op de Penta brandmeldlus communiceren. Reach is toepasbaar op alle Penta brandmeldcentrales.

Stijlvol en compact
Dankzij innovatieve, efficiënte batterijtechniek bevatten Reach producten slechts twee batterijen per component. Dit maakt de Reach componenten compact en stijlvol. De geoptimaliseerde wireless techniek zorgt bovendien voor een levensduur van de batterij tot maar liefst 10 jaar. Door toepassing van één universeel batterijtype voor alle Reach componenten is onderhoud op termijn zeer eenvoudig.

Veilig en betrouwbaar
De componenten van Reach bieden een bereik tot maar liefst 80 meter, goede dekking en redundantie. De Reach componenten voldoen aan de Europese norm EN 54-25 voor draadloze brandmeldsystemen. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing.

Makkelijke installatie en configuratie
Componenten kunnen geconfigureerd worden voorafgaand aan de montage op locatie. Aangezien bekabeling niet nodig is omdat de componenten gevoed worden door batterijen, is installatie kinderspel. Toepassing van Reach zorgt voor een korte downtime, kortere montagetijd en besparing op arbeidsuren. Reach is volledig zelfstandig te installeren en in bedrijf te stellen zonder additionele apparatuur.

Meer weten over Reach?
Dat kan! Bekijk het introductiewebinar en de e-learning op de Hertek e-campus. Op DMS vindt u alle documentatie zoals de brochure, datasheets en handleidingen. Heeft u geen DMS toegang dan kunt u de brochure hieronder downloaden.

Brochure Reach draadloze componenten

Meer weten over Reach draadloze componenten? Download het complete assortimentsoverzicht.

Download Reach brochure