Nieuwe productlijnen Hertek Noodverlichting

Met grote trots introduceren wij het nieuwste kunststukje van Hertek: de nieuwe productlijnen noodverlichting.
Onze nieuwe productlijnen bieden noodverlichting aan in metaal, kleur en kubusvorm. Voor elke klantwens zit er een passende oplossing bij.

Noodverlichting wijst u de weg!

Wanneer elke seconde telt, is een feilloze evacuatie van essentieel belang. Hertek biedt een gevarieerd assortiment noodverlichting dat mensen veilig en betrouwbaar de weg wijst. Veiligheid bieden aan mensen en bedrijfsmiddelen in organisaties is ons motto. We denken met u mee zodat onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen het beste in uw specifieke situatie passen. In een gebouw is noodverlichting een integraal en wettelijk verplicht onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen. Vluchtwegen en hulpmiddelen verlichten en aanduiden zodat mensen een pand snel, veilig en zonder paniek kunnen verlaten staat voor ons op nummer één.

Daarom is noodverlichting van Hertek altijd een veilig idee. Wij bieden u een bijzonder gevarieerd assortiment noodverlichting dat bestaat uit vier productlijnen: Economy, Regular, Design en Special.

Bovendien is elke productlijn toepasbaar vanuit drie verschillende platformen (decentraal, centraal en wireless). Hertek garandeert in elke productlijn en in elk platform gemak, kennis en kwaliteit. Van budgetvriendelijke oplossingen (Economy) tot noodverlichting voor speciale doeleinden (Special), bij Hertek vindt u gegarandeerd een voor uw situatie passende oplossing.

Hertek staat niet alle voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen maar ook voor zekerheid en gemak. We verlenen niet voor niets maar liefst 5 jaar garantie op de armaturen én de batterij (3 jaar bij Economy). Voor elke productlijn biedt Hertek het all-in-one principe. Inclusief pictogrammen, universele montage en levering uit voorraad binnen 24 uur. Voor Hertek is dit net zo vanzelfsprekend als u te ondersteunen als kennispartner binnen noodverlichting. Ons streven naar een duurzaam, op vertrouwen gebaseerd partnership markt u beslist in onze aanpak.

Als het op noodverlichting aan komt, wijst Hertek u graag de weg!

Wilt u onze nieuwe productlijnen noodverlichting poster ontvangen?
Vraag hem dan nu aan via marketing@hertek.nl