Noodverlichting Series 2: hoe goed nog beter kan!

Bij een evacuatie telt iedere seconde en is een feilloos werkende noodverlichting van levensbelang. Hertek biedt een gevarieerd assortiment noodverlichting dat mensen veilig en betrouwbaar de weg wijst. Veiligheid bieden aan mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen zit in ons DNA. We denken met u mee zodat onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen het beste in uw specifieke situatie passen.

In een gebouw is noodverlichting een integraal en wettelijk verplicht onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen. Vluchtwegen en hulpmiddelen verlichten en aanduiden - zodat mensen een pand snel, veilig en zonder paniek kunnen verlaten - staat voor ons op nummer één.

Daarom is noodverlichting van Hertek altijd een veilig idee.

Met het compleet vernieuwde assortiment noodverlichting zet Hertek nieuwe maatstaven. In deze ‘Series 2’ zijn talloze innovaties verwerkt waarbij duurzaamheid voorop staat. Met een keuze uit zeven productlijnen (Evolux, Multiled, Spotlux, Trendlux, Primalux, Powerlux en Spotlux XL) heeft u altijd een oplossing die past bij uw specifieke situatie. Daarnaast kiest u uit verschillende platformen: Decentraal, Centraal - 230V én 24V.

Hertek garandeert u gemak, kennis en kwaliteit. Of het nu gaat om een budgetvriendelijke oplossing of noodverlichting voor speciale doeleinden, met het vernieuwde Series 2 assortiment noodverlichting vindt u bij Hertek gegarandeerd wat u zoekt.

Veilig en betrouwbaar de weg wijzen in noodsituaties.

Op de noodverlichting van Hertek kunt u in kritieke situaties altijd rekenen. Dat was al zo en dat blijft ook zo. Door goed te luisteren naar onze klanten en gebruik te maken van de laatste stand der techniek zijn we gekomen tot een compleet vernieuwd assortiment noodverlichting. Met deze Series 2-modellen gaat Hertek een stap verder. Verder in duurzaamheid, verder in innovatie en verder in kwaliteit. Zo heeft Hertek zich tot het uiterste ingespannen om wat goed is nog beter te maken.

Het omvangrijke Series 2-assortiment noodverlichting herbergt een indrukwekkende hoeveelheid noviteiten in een vertrouwd design. Zo is het energieverbruik lager door het gebruik van verbeterde ledtechniek, de speciale ECO mode en intelligenter batterijmanagement. Alle verbeteringen resulteren in een nog hoogwaardiger product met een langere levensduur waardoor de TCO nog verder is verlaagd. Ervaar de voordelen van de nieuwe Series 2-modellen van Hertek en overtuig u zelf.

Uw accountmanager vertelt u graag meer over Series 2! Hebt u geen accountmanager maar wilt u toch meer weten? Neem dan contact op met onze Sales afdeling.