Penta IP-gateway: beheer uw brandmeldsysteem online

Het beheren en onderhouden van een brandmeldsysteem kost gebouwbeheerders en installateurs veel tijd. Gebruik daarom een interactieve netwerkfunctionaliteit om uw systeem locatie-onafhankelijk te beheren. Met de Penta 5000 IP-gateway werkt u efficiënter en sneller.

Penta IP Gateway: beheer uw brandmeldsysteem online
Sinds jaar en dag biedt Hertek de Penta 5000 IP-gateway voor het beheren van uw brandmeldsysteem op afstand. Handig wanneer u uw brandmeldsysteem vanaf een andere locatie wilt monitoren en/of bedienen. Het beheren en onderhouden van een brandmeldsysteem kost gebouwbeheerders en installateurs veel tijd. Gebruik daarom een interactieve netwerkfunctionaliteit om uw systeem locatie-onafhankelijk te beheren. Met de Penta 5000 IP-gateway werkt u efficiënter en sneller.
Slimme netwerkoplossing
De Penta 5000 IP-gateway verbindt een Penta 5000 brandmeldcentrale (of een netwerk van centrales) met een TCP/IP-netwerk. Zo kunt u vanaf een externe locatie via een internet- of intranetverbinding uw brandmeldsysteem uitlezen en/of bedienen.
Eenvoudig te bedienen
Via een webbrowser bouwt u een verbinding op met de IP-gateway. Vervolgens presenteert deze de actuele status van het brandmeldsysteem of delen daarvan overzichtelijk op uw werkstation of tablet. Speciale menuknoppen garanderen u een snelle en adequate bediening van de meest essentiële functies. Denk aan het afstellen van zoemers en signaalgevers en het resetten na meldingen. Via de menubalken heeft u tevens toegang tot andere bedienfuncties.

Extra functionaliteit
Met de Penta 5000 IP-gateway beschikt u over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten om meldingen naar verschillende gebruikers te versturen. Andere voorzieningen van de Penta 5000 IP-gateway zijn onder andere:

  • Toegang vanuit standaard webbrowser zonder extra software;
  • Eén- of tweerichtingscommunicatie;
  • Gebruikersfuncties configureerbaar over ethernet zonder extra software;
  • Ingang voor het bewaken van een Penta externe voeding;
  • Logboekfunctie.

De Penta 5000 IP-gateway is een kwaliteitsproduct van Hertek dat voldoet aan nationale en internationale normen en richtlijnen. Meer weten? Bel ons voor een demonstratie.