Praktische aanpassing en uitbreiding assortiment Expera

Zoals bij iedere nieuwe brandmeldoplossing is er altijd ruimte voor verbetering. Het afgelopen jaar heeft u ons waardevolle terugkoppeling gegeven over Expera.

Dankzij uw terugkoppeling melden wij u verheugd dat er een praktische aanpassing en uitbreiding van het componenten assortiment zijn uitgevoerd.

  • Scharnierbare deur; voor uw installatiegemak vervangen we de huidige schroefbare deur door een gebruiksvriendelijke scharnierbare deur.
  • Witte slow-whoop sirene; uit uw input blijkt dat er behoefte is aan een witte slow-whoop sirene. Daarom hebben wij deze toegevoegd aan ons, nu nog completere, aanbod van componenten.

Bovengenoemde aanpassing en uitbreiding zijn binnenkort leverbaar. Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor de definitieve release datum. U kunt ons volgen op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Expera; schakelbare deur

Inmiddels waken honderden Expera brandmeldinstallaties door heel Nederland over de brandveiligheid in scholen, restaurants, bedrijfs- en winkelpanden, kinderopvang en zorglocaties en zelfs in kerken.

Productdemonstratie

Bent u benieuwd naar de kansen en mogelijkheden die Expera u te bieden heeft? Vraag dan een gratis en vrijblijvende productdemonstratie aan. Een van onze accountmanagers komt graag bij u op locatie een live demonstratie geven van Expera.