Spanningsrail noodverlichtingsarmaturen met click-and-shine installatiegemak

Hertek breidt haar noodverlichtingsassortiment uit met zowel vluchtrouteaanduiding als vluchtrouteverlichting armaturen met een universele GA69 multi-adapter waardoor ze geschikt zijn voor een spanningsrail. Deze armaturen zijn leverbaar in zowel de standaard witte als mat zwarte (RAL9005) uitvoering.

De Hertek spanningsrailarmaturen uit de HRN100 en HRN200 serie die voorzien zijn van een GA69 multi-adapter klikt u met hetzelfde gemak rechtstreeks vanuit de doos op de spanningsrail, omdat de batterij al voor u is aangesloten. Hiermee bespaart u enorm op installatiekosten. Doordat alle soorten pictogrammen voor de vluchtroutemarkering standaard worden meegeleverd heeft u altijd het juiste pictogram voorhanden. Dit scheelt voorbereidend werk en biedt u meer installatieflexibiliteit.

De voordelen van spanningsrail noodverlichtingsarmaturen:

  • Click-and-shine
  • Installatiegemak
  • Kostenbesparend

Het toepassen van noodverlichtingsarmaturen op de spanningsrail biedt verschillende voordelen. De grootste is flexibiliteit. Bovendien hoeft er geen voeding naar elk afzonderlijk armatuur gebracht te worden. Als de indeling of gebruiksfunctie van een ruimte verandert, kan de noodverlichtingsinstallatie in één keer meebewegen. Na een verbouwing of interieurwijziging zijn de armaturen dus eenvoudig opnieuw in te zetten.

Download de brochure via onderstaande button.

NBR014.01 Noodverlichting voor spanningsrail

Brochure: Noodverlichting voor spanningsrail

Download de brochure 'Noodverlichting voor spanningsrail' via onderstaande button.

Download brochure