Uitbreiding assortiment noodverlichting met Series 2

Hertek introduceert ‘Series 2’ noodverlichting, een vernieuwd assortiment ontworpen vanuit de wensen van de markt en voorzien van de nieuwste technieken. U bespaart kosten dankzij het lagere energieverbruik en langere levensduur die de Total Cost of Ownership nog verder verlagen.

’Series 2’ bestaat uit zeven verschillende productlijnen (Evolux, Multiled, Spotlux, Trendlux, Primalux, Powerlux en Spotlux XL) voor vluchtrouteaanduiding en -verlichting die u toepast in verse toepassingen.

Duurzaamheid voorop

Met het vernieuwde assortiment noodverlichting zet Hertek nieuwe maatstaven. In deze ‘Series 2’ zijn talloze innovaties verwerkt waarbij duurzaamheid voorop staat. De nieuwe leds combineren een lager energieverbruik met een langere levensduur. De geavanceerde elektronica beschermt de batterij tijdens montage en inbedrijfstelling tegen veroudering. Met deze verbeteringen realiseert u een aanzienlijke besparing op service- en onderhoudskosten tijdens de – nog langere – levensduur van de installatie.

Voor elke situatie een passende oplossing

Hertek biedt noodverlichtingsoplossingen voor zowel de renovatie- als nieuwbouwmarkt. Het standaard noodverlichtingsassortiment met de productlijnen Economy, Regular, Design en Special is decentraal, centraal en wireless toepasbaar binnen een breed scala aan sectoren. Met ‘Series 2’ biedt Hertek een aanvullend en tevens vernieuwd assortiment aan noodverlichting.