Eenvoudig van tl- naar led-noodverlichting met de Hertek universele renovatiekit

Met de universele renovatiekit met montagehulp van Hertek bespaart u kosten en montagetijd bij het vervangen van tl-armaturen door energiezuinige led-verlichting, zonder in te leveren op een kwalitatieve esthetische afwerking, terwijl u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord.

Door doelstellingen in het Energieakkoord dienen vluchtrouteaanduiding met een tl-lichtbron vervangen te worden door energiezuinige led-verlichting. Vanaf 1 juli 2020 is het vervangen van tl-vluchtrouteaanduiding verplicht en kan er handhavend tegen opgetreden worden. Het vervangen van de tl-armaturen mag tijdens de jaarlijkse vervanging van de tl-lichtbron.

Geschikt voor verlaagd- of systeemplafonds
Heeft u een verlaagd- of systeemplafond waar u snel en netjes oude tl-armaturen moet vervangen door duurzame led-armaturen? Dan biedt de universele renovatiekit met montagehulp van Hertek de uitkomst. De in Nederland vervaardigde renovatiekit heeft een maximale draagkracht van 1 kilogram en is beschikbaar in drie verschillende gatmaten Ø 20 (HNA001), Ø 76 (HNA002) en Ø 105 (HNA003). Veel oude noodverlichtingsarmaturen met een tl-lichtbron hebben doorgaans een groter formaat dan de compactere armaturen met led-technologie. Bij het vervangen van de oude armaturen door nieuwe armaturen loopt u daardoor vaak tegen de problematiek aan dat u bij vervanging nieuwe plafondplaten nodig heeft. Helaas zijn nieuwe plafondplaten niet altijd aanwezig en als ze er wel zijn dan ziet u vaak een kleurverschil in de plafondplaten. Met de universele renovatiekit is het niet meer noodzakelijk om de plafondplaten te vervangen. Dankzij de handige montagehulp plaatst u de renovatiekit zonder hulpmiddelen of gereedschap in één beweging in het bestaande gat van het tl-armatuur in de plafondplaat.

Het gemak van Hertek
Met de universele renovatiekit met montagehulp van Hertek bespaart u kosten en montagetijd terwijl u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord. Kortom, de renovatiekit is de ideale oplossing om bestaande tl-armaturen met gemak te vervangen door energiezuinige led-verlichting zonder in te leveren op een kwalitatieve, esthetische afwerking. Bestel een gratis sample op hertek.nl/gemak.

Meer weten?
Download hieronder de leaflet universele renovatiekit met montagehulp van Hertek of neem direct contact op met uw accountmanager.

Universele renovatiekit met montagehulp

De universele renovatiekit met montagehulp van Hertek is de eenvoudige, snelle en duurzame oplossing voor het vervangen van verouderde tl-armaturen door energiezuinige led-verlichting waardoor u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord.

Vraag de leaflet over de universele renovatiekit met montagehulp aan