Hertek breidt haar noodverlichtingsportfolio verder uit

Marktontwikkelingen, klantbehoeften en productinnovatie spelen een belangrijke rol bij Hertek. Dit heeft ertoe geleid dat Hertek haar noodverlichtingsportfolio verder uitbreidt met nieuwe modellen en handige accessoires.

Hertek biedt vier verschillende productlijnen (Economy, Regular, Design en Special) toepasbaar op een decentraal, centraal of wireless platform. Binnen het decentrale noodverlichtingsassortiment hebben we een aantal armaturen en accessoires toegevoegd vanuit de wensen uit de markt.

Montagegemak met het nieuwe Multiled inbouwarmatuur
Binnen de Multiled serie hebben we een installatievriendelijk inbouwarmatuur toegevoegd. Met een inbouwmaat van slechts 76 mm monteert u dit nieuwe vluchtroutearmatuur met een standaard gatenboor, identiek aan de inbouwspot. Wanneer u snel een vluchtroutearmatuur wilt monteren waarbij esthetiek hoog in het vaandel staat, dan is de Multiled Stelar de juiste keuze. Met een garantietermijn van 10 jaar op het armatuur en 8 jaar op de batterij bent u tevens verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig armatuur.

Budgetvriendelijke oplossingen
Ook binnen de Economy range hebben we een uitbreiding. Met de toevoeging van het HEN200 vluchtroutearmatuur biedt Hertek nu ook een armatuur met een slankere pictogramplaat in deze budgetvriendelijke productlijn. Bovendien geniet u met dit armatuur, net zoals met de andere armaturen uit de Economy lijn, van 10 jaar garantie op het armatuur en 8 jaar op de batterij.

Armatuur voor gangen
Vanwege toenemende vraag naar een vluchtrouteverlichting armatuur voor gangen wordt de Special range verrijkt met het Hillux armatuur. De Hillux is een duurzaam en robuust armatuur voor verkeersruimten in onder andere logies, zorg- en wooncomplexen, dat ingezet kan worden voor zowel algemene verlichting en vluchtrouteverlichting.

Meer mogelijkheden dankzij nieuwe accessoires
De HEN100 en HEN200 kunnen vanaf nu netjes en snel ingebouwd worden met het nieuwe inbouwframe. Hiermee geniet u van een nettere uitstraling. Dankzij de nieuwe HXN400 opaalkap is de HEN400 nu ook als plafondmontage toepasbaar. Hiermee kan de HEN400 dubbelzijdig worden toegepast.

Download het volledige assortimentsoverzicht via onderstaande button.

Assortimentsoverzicht Decentraal Noodverlichting (16-9)

Assortimentsoverzicht decentrale noodverlichting

Met het decentrale noodverlichtingportfolio van Hertek Safety bieden wij een betrouwbare uitkomst voor alle soorten gebouwen en situaties.

Vraag direct aan!