Hertek vernieuwt haar decentraal noodverlichting productassortiment

Hertek heeft haar assortiment van decentrale noodverlichtingsarmaturen uitgebreid en vernieuwd. Met deze toevoegingen biedt Hertek een uitgebalanceerd en toekomstbestendig productassortiment voor de noodverlichtingsmarkt.

Gevarieerd assortiment
Hertek biedt vier verschillende productlijnen (Economy, Regular, Design en Special) toepasbaar op een decentraal, centraal of wireless platform. De productlijn Economy is verder aangevuld met de HEN400-serie. Deze budgetvriendelijke serie kenmerkt zich door een functioneel design, eenvoudige behuizing, zonder afbreuk te doen op zekerheid. De Design lijn kent met de toevoeging van de HDN400 mini een armatuur dat uitermate geschikt is voor representatieve omgevingen waarin een kleine leesafstand benodigd is. Ook de HDN500-serie geeft met haar schitterende design mogelijkheden voor gangen in kantoorpanden en hotels.

Speciale armaturen
Hertek realiseerde zelfs een “Special-lijn” binnen haar productassortiment. De armaturen in deze reeks zijn ontwikkeld voor situaties die vragen om een specifieke invulling. Denk hierbij aan vandaalbestendig, explosieveilig, stof-, water- en vorstbestendig of grote leesafstanden. Aan het centrale en decentrale assortiment hebben we aan de HXN800-serie explosieveilige armaturen toegevoegd. Daarnaast zijn de Rotalux en Exitlux series toegevoegd aan het decentrale assortiment.

Voor ieder wat wils..
“Met het vernieuwde assortiment noodverlichting zetten wij een nieuwe maatstaf. De opzet van de productlijnen en series sluiten naadloos aan op de diverse marktsegmenten, waardoor er voor ieder segment een oplossing is. Het assortiment kent bijvoorbeeld ook armaturen waarbij 10 jaar garantie op het armatuur en batterij verleend wordt, iets wat tot op heden in de markt nog niet eerder verkrijgbaar was. Daarnaast zijn er speciale Cinema armaturen verkrijgbaar voor bioscopen, theaters en horecagelegenheden. Deze armaturen zijn dimbaar en bevatten geen autotest ter voorkoming van het zelfstandig uitvoeren van een autonomietest tijdens een voorstelling. Een gevarieerd en compleet assortiment aan decentrale armaturen waarmee we de complete markt aan noodverlichting kunnen bedienen” aldus Gerrit de Crom, productmanager van Hertek.

Renovatiekit
Hertek biedt noodverlichtingsoplossingen voor zowel de renovatie- als nieuwbouwmarkt. Voor de renovatiemarkt biedt Hertek een universele renovatiekit om de overgang van tl naar led te vereenvoudigen. Door de handige montagehulp kan de renovatiekit zonder hulpmiddelen of gereedschap snel en eenvoudig gemonteerd worden in de uitsparingen van de oude tl-armaturen. Hierdoor wordt bespaard op kosten, montagetijd en voldoet u aan de eisen uit het Energieakkoord.

Voor iedere situatie een passende oplossing
Uiteraard biedt Hertek ook productoplossingen op de platformen centrale en wireless noodverlichting. Door de monitoringsmogelijkheden van deze platformen is 24/7 inzicht in deze noodverlichtingsarmaturen mogelijk. Omdat iedere situatie uniek is heeft Hertek een noodverlichting calculatie- en vergelijkingstool ontwikkeld. Deze toepassing berekent de TCO van een wireless, centraal of decentraal platform op basis van verschillende variabelen over een bepaalde termijn. Men verkrijgt direct inzicht in de aanschaf, installatie- en onderhoudskosten en dit vergemakkelijkt de keuze.

Download hieronder het assortimentsoverzicht decentrale noodverlichting of neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager.

Assortimentsoverzicht Decentraal Noodverlichting (16-9)

Assortimentsoverzicht decentrale noodverlichting

Met het decentrale noodverlichtingportfolio van Hertek Safety bieden wij een betrouwbare uitkomst voor alle soorten gebouwen en situaties.

Vraag direct aan!