Gratis projecteringswijzers van Hertek

Bij het projecteren van een brandmeld-, ontruimingsalarm- of noodverlichtingsinstallatie moet u rekening houden met diverse eisen binnen de wet- en regelgeving. Met de gratis Hertek projecteringswijzers voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties en voor noodverlichting stelt u voor iedere situatie de bepalende criteria eenvoudig vast.

Partner in projecteren

De projecteringswijzer bestaat uit een eenvoudig stappenplan waarmee u de bepalende eisen uit het Bouwbesluit, Arbeidsomstandighedenbesluit en eventueel de wet Hygiƫne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden snel inzichtelijk maakt. Dit maakt de projecteringswijzers onmisbaar voor iedereen die actief is binnen de installatiebranche.

Hertek heeft ruim 25 jaar ervaring en kennis binnen de projectie van brandmeld-, ontruimingsalarm- en noodverlichtingsinstallaties. Voor verschillende klanten verzorgt Hertek het Programma van Eisen, de projectering en inbedrijfstelling van de installatie(s). Ook biedt Hertek diverse opleidingen voor het projecteren, zoals een opleiding tot projecteringsdeskundige.

Maak het projecteren voor u eenvoudig en overzichtelijk. Vraag nu de gratis projecteringswijzer(s) hier aan.