Ontdek Essentiële Componenten van Brandmeldinstallaties

Hertek is graag uw partner voor het waarborgen van veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. Op deze pagina introduceren we u graag tot de belangrijkste losse componenten van brandmeldinstallaties die de kern vormen van een effectieve brandbeveiligingsstrategie.

Automatische melders

Rookmelders zijn de eerste verdedigingslinie tegen brand. Ze detecteren rook en vroegtijdige tekenen van brand, waardoor snelle reactie mogelijk is. Bij Hertek bieden we diverse typen rookmelders, waaronder optische, ionisatie- en thermische modellen, geschikt voor verschillende omgevingen en toepassingen.

Hand(brand)melders

Hand(brand)melders bieden een directe manier voor personen om handmatig een brandalarm te activeren in geval van nood. Ze zijn essentieel voor het snel initiëren van evacuatieprocedures en het alarmeren van hulpdiensten.

Flitslichten en sirenes

Flitslichten en sirenes zorgen voor duidelijke en onmiddellijke waarschuwingssignalen bij een brandalarm. Deze visuele en auditieve signalen helpen bij het snel alarmeren van aanwezigen en vergemakkelijken een georganiseerde evacuatie.

Penta 6000

Uw behoeften en de complexiteit van uw gebouw zijn ons uitgangspunt bij het selecteren of samenstellen van de juiste brandmeldcentrale. De Penta 6000 brandmeldoplossing is uitgerust met het nieuwe CoreProtocol® , is backwards compatible en daarmee ook perfect toepasbaar voor renovatieprojecten ter vervanging van een oudere Penta brandmeldcentrale (Penta 5000, Penta 4000).

Nevenpanelen

De nevenpanelen zijn qua bediening en uiterlijk identiek aan de brandmeldcentrales. U integreert de bedienpanelen eenvoudig in het netwerk. Daarmee monitort en beheert u de gehele brandmeldinstallatie.

Hertek Connect

Ervaar de kracht van Hertek Connect: een geavanceerd digitaal veiligheidsplatform dat naadloos integreert met uw Penta brandmeldcentrale. Met Hertek Connect kunnen onderhoudspartijen en beheerders van brandmeldinstallaties op afstand de brandveiligheid bewaken en beheren. Door real-time monitoring en slimme meldingen biedt Hertek Connect gemoedsrust en efficiëntie.

Soteria producten

Soteria producten

Contact opnemen

(*) Dit veld is verplicht.

Relevante artikelen

Brandbeveiliging

Bij Hertek staan we klaar om u te voorzien van hoogwaardige brandveiligheidsoplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van de brandveiligheid in uw faciliteiten.