Wireless brandbeveiliging

In sommige gevallen is bekabeling in een gebouw of deel van een pand niet mogelijk. Bijvoorbeeld in een monumentaal pand, door aanwezigheid van een glasconstructie of asbest, wanneer om esthetische redenen bekabeling niet gewenst is of in tijdelijke locaties die voorzien moet worden van een brandmeldsysteem. In deze situaties zijn de draadloze componenten van Hertek dé oplossing.

Draadloze brandmeldinstalllatie

De wireless (draadloze) brandmeldinstallatie is zeer geschikt voor projecten waar bedrading een groot obstakel vormt. Met de Hertek Reach en XPander wireless (draadloze) brandmeld- en ontruimingsalarmcomponenten (Type B) bespaart u kostbare tijd bij installatie. Door deze tijdsbesparing leveren uw technici meer en sneller projecten op. Ook in (medische) ruimtes die voor uw monteurs kort of moeilijk toegankelijk zijn, biedt de wireless brandmeldoplossing van Hertek uitkomst. Toepassing van wireless componenten zorgt voor een korte downtime, kortere montagetijd en besparing op arbeidsuren.

Maatwerk

Hertek biedt u de draadloze oplossing waarbij individuele melders, handbrandmelders, signaalgevers en nevenindicatoren met de lusinterface op de Penta brandmeldlus communiceren. Lever maatwerk met de verschillende soorten draadloze melders, sirenes en VAD’s. Door de complete productreeks vult u de beste oplossing in voor iedere projectievraag.

Brochure Reach draadloze componenten

Meer weten over Reach draadloze componenten? Download het complete assortimentsoverzicht.

Download Reach brochure

EN54-25

U ontvangt uiteraard zonder problemen het benodigde inspectiecertificaat doordat de XPander en Reach producten communiceren conform EN54-25 en het complete pakket voldoet aan alle overige geldende wet- en regelgeving.