Wireless noodverlichting

Voor noodverlichting bestaan diverse mogelijkheden, waaronder wireless noodverlichting. Bij Hertek vindt u gegarandeerd een passende noodverlichtingsoplossing voor iedere situatie. U reduceert op kostbare installatietijd met wireless noodverlichting.

De werking van wireless noodverlichting

Wireless (draadloze) noodverlichting biedt u de voordelen van een centraal bewaakt systeem, met de mogelijkheid armaturen te schakelen, zonder dat er extra bekabeling nodig is. Hertek wireless noodverlichtingsarmaturen communiceren met elkaar zonder storing op uw WiFi of DECT netwerk. Ieder armatuur werkt als een zender én ontvanger.

Voordelen wireless noodverlichting

De wireless armaturen sluit u eenvoudig aan op nieuwe of bestaande locaties zonder extra bekabeling, u verkort de installatietijd aanzienlijk. Tevens neemt de foutgevoeligheid af door het gebruik van vooraf uniek geadresseerde armaturen. Naast de lagere installatiekosten heeft u ook 24/7 inzicht over de actuele technische status van de noodverlichtingsarmaturen. Tot slot is wireless noodverlichting ideaal voor de vervangingsmarkt.

Assortimentsoverzicht wireless noodverlichting

Wireless noodverlichting sluit u eenvoudig aan op nieuwe of bestaande locaties zonder extra bekabeling. U verkort de installatietijd aanzienlijk en u heeft 24/7 vanaf één locatie inzicht in de status.

Vraag direct aan!

Calculatie- en vergelijkingstool noodverlichting

Omdat iedere situatie uniek is heeft Hertek een noodverlichting calculatie- en vergelijkingstool ontwikkeld. Deze toepassing berekent de TCO van een wireless, centraal of decentraal platform op basis van verschillende variabelen over een bepaalde termijn. U heeft direct inzicht in de aanschaf, installatie- en onderhoudskosten en u vergemakkelijkt de keuze voor u en/of uw klanten. Wilt u een vergelijking laten uitvoeren, neem dan contact op met uw contactpersoon van Hertek of neem contact met ons op via het contactformulier.