Wij vieren dit
samen met u!

Wireless noodverlichting

Noodverlichting is wettelijk verplicht. In noodsituaties kan de verlichting in een gebouw uitvallen door stroomuitval. Hertek wireless (draadloze) noodverlichting zorgt ervoor dat bezoekers en gebruikers van een gebouw in het geval van een calamiteit het pand veilig verlaten. U reduceert op kostbare installatietijd met wireless noodverlichting en uw installateurs leveren meer projecten op.

Betrouwbare oplossing

Met de Hertek wireless (draadloze) noodverlichtingoplossing bieden wij voor alle soorten gebouwen en situaties een betrouwbare uitkomst. Naast dat u daarmee aan de wet voldoet, zorgt u ook voor een snelle evacuatie en voorkomt u paniek.

Wireless (draadloze) noodverlichting reduceert installatietijd

U reduceert op kostbare installatietijd met wireless (draadloze) noodverlichting waardoor u uw installateurs efficiënter kunt inzetten en u meer projecten kunt opleveren. Door het achterwege laten van extra bekabeling maakt u een besparing op de installatiekosten en neemt de foutgevoeligheid af.

Kennisdocument wireless noodverlichting

Wilt u meer noodverlichtingsprojecten aannemen maar lukt dit niet door een tekort aan monteurs of installateurs? Dan is wireless noodverlichting dé oplossing waarmee u kostbare tijd bespaart bij installatie. Heeft u na het lezen van dit kennisdocument nog vragen, neem dan contact met ons op.

Vraag het kennisdocument over wireless noodverlichting aan