Noodverlichting Nieuws • HDN400-mini + HDN500 serie

Met z’n prachtige vormgegeven kleine behuizing bent u met de HDN400 mini, het kleine zusje van de HDN400 serie, en HDN500 verzekerd van een uitstekende oplossing waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Deze armaturen behoren niet voor niets tot onze Design lijn.

Hierdoor integreert u de behuizing naadloos in de uitstraling van het pand. De vooruitstrevende technologie zorgt voor een onderhoudsvriendelijk en bijzonder bedrijfszeker armatuur.

HDN400 mini
Het schitterende design van de HDN400 mini is speciaal ontworpen voor representatieve omgevingen. De HDN400 mini is uitermate geschikt voor ruimten waar kleine leesafstanden volstaan en ideaal toepasbaar waar weinig montageruimte is. U ontvangt de HDN400 mini armaturen inclusief pictogramvellen. Kijk hier voor meer productinformatie.

HDN500 serie
De HDN500 serie is ideaal toepasbaar in kantoor- en/of hotelgangen en door het prachtige design misstaan de armaturen niet in ruimten met esthetisch hoge eisen. Daarnaast zijn de armaturen beschikbaar in zowel inbouw- als opbouwmodellen. Kijk hier voor meer productinformatie.

De HDN400 mini en HDN500 serie worden geleverd met 5 jaar garantie (inclusief batterij).

Voordelen decentrale noodverlichting
Een van de voordelen van decentrale noodverlichting is dat de noodverlichtingsarmaturen zelfstandig opereren. In geval van storing van de accu valt maar een noodverlichtingsarmatuur uit, in plaats van de volledige noodverlichtingsinstallatie. Daarnaast zijn in het algemeen de installatiekosten lager en is de noodverlichtingsinstallatie eenvoudig uitbreidbaar.

Calculatie- en vergelijkingstool noodverlichting
Omdat iedere situatie uniek is heeft Hertek een noodverlichting calculatie- en vergelijkingstool ontwikkeld. Deze toepassing berekent de TCO van een wireless, centraal of decentraal platform op basis van verschillende variabelen over een bepaalde termijn. U heeft direct inzicht in de aanschaf, installatie- en onderhoudskosten en u vergemakkelijkt de keuze voor u en/of uw klanten. Wilt u een vergelijking laten uitvoeren, neem dan contact op met uw contactpersoon van Hertek of neem contact met ons op via het contactformulier.

Assortimentsoverzicht Decentraal Noodverlichting (16-9)

Assortimentsoverzicht decentrale noodverlichting

Met het decentrale noodverlichtingportfolio van Hertek Safety bieden wij een betrouwbare uitkomst voor alle soorten gebouwen en situaties.

Vraag direct aan!