Decentrale noodverlichting

Voor noodverlichting bestaan diverse mogelijkheden, waaronder decentrale noodverlichting. Bij Hertek vindt u gegarandeerd een passende noodverlichtingsoplossing voor iedere situatie .

De werking van decentrale noodverlichting

Bij decentrale noodverlichting beschikt u over een noodverlichtingsinstallatie waarbij de noodverlichtingsarmaturen zijn voorzien van een ingebouwde accu en lader. De noodverlichtingsarmaturen zijn direct aangesloten op de netspanning. Bij stroomuitval wordt het noodverlichtingsarmatuur gevoed vanuit de accu. Ieder noodverlichtingsarmatuur beschikt over een eigen energiebron.

Brochure Series-2 Cinema noodverlichting

Brochure Series-2 Cinema

Met de Hertek Series-2 Cinema lijn bieden wij voor bioscopen, theaters en horecagelegenheden een betrouwbare oplossing. Bekijk hier onze brochure Series-2 Cinema lijn. Heeft u naar aanleiding van de brochure nog vragen, neem dan contact op met uw contactpersoon bij Hertek.

Download de Series-2 Cinema brochure

Voordelen decentrale noodverlichting

Een van de voordelen van decentrale noodverlichting is dat de noodverlichtingsarmaturen zelfstandig opereren. In geval van storing van de accu valt maar een noodverlichtingsarmatuur uit, in plaats van de volledige noodverlichtingsinstallatie. Daarnaast zijn in het algemeen de installatiekosten lager en is de noodverlichtingsinstallatie eenvoudig uitbreidbaar. Wilt u naast de lagere installatiekosten ook 24/7 inzicht over de actuele technische status van de noodverlichtingsarmaturen, kies dan voor wireless noodverlichting.

Calculatie- en vergelijkingstool noodverlichting

Omdat iedere situatie uniek is heeft Hertek een noodverlichting calculatie- en vergelijkingstool ontwikkeld. Deze toepassing berekent de TCO van een wireless, centraal of decentraal platform op basis van verschillende variabelen over een bepaalde termijn. U heeft direct inzicht in de aanschaf, installatie- en onderhoudskosten en u vergemakkelijkt de keuze voor u en/of uw klanten. Wilt u een vergelijking laten uitvoeren, neem dan contact op met uw contactpersoon van Hertek of neem contact met ons op via het contactformulier.

Assortimentsoverzicht Decentraal Noodverlichting (16-9)

Assortimentsoverzicht decentrale noodverlichting

Met het decentrale noodverlichtingportfolio van Hertek Safety bieden wij een betrouwbare uitkomst voor alle soorten gebouwen en situaties.

Vraag direct aan!