Noodverlichting Nieuws • HEN400 serie

Met de HEN400 van Hertek beschikt u over een zeer breed toepasbaar armatuur dat uitblinkt in montagegemak. Dit budgetvriendelijk armatuur in de Economy lijn van ons decentrale assortiment monteert u efficiënt door de modulaire opbouw van het armatuur.

Door de combinatie van een fraaie behuizing, de brede inzetbaarheid en de duurzame techniek bent u verzekerd van een perfecte toepassing voor de vluchtrouteaanduiding en vluchtrouteverlichting.

De montagevriendelijke armaturen zijn stof- en waterbestendig en worden compleet geleverd inclusief pictogramvellen. De HEN400 serie is zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten. Naast de scherpe prijs-kwaliteitverhouding krijgt u op de armaturen 4 jaar garantie (inclusief batterij).

Kijk hier voor meer productinformatie.

Voordelen decentrale noodverlichting
Een van de voordelen van decentrale noodverlichting is dat de noodverlichtingsarmaturen zelfstandig opereren. In geval van storing van de accu valt maar een noodverlichtingsarmatuur uit, in plaats van de volledige noodverlichtingsinstallatie. Daarnaast zijn in het algemeen de installatiekosten lager en is de noodverlichtingsinstallatie eenvoudig uitbreidbaar. Wilt u naast de lagere installatiekosten ook 24/7 inzicht over de actuele technische status van de noodverlichtingsarmaturen, kies dan voor wireless noodverlichting.

Calculatie- en vergelijkingstool noodverlichting
Omdat iedere situatie uniek is heeft Hertek een noodverlichting calculatie- en vergelijkingstool ontwikkeld. Deze toepassing berekent de TCO van een wireless, centraal of decentraal platform op basis van verschillende variabelen over een bepaalde termijn. U heeft direct inzicht in de aanschaf, installatie- en onderhoudskosten en u vergemakkelijkt de keuze voor u en/of uw klanten. Wilt u een vergelijking laten uitvoeren, neem dan contact op met uw contactpersoon van Hertek of neem contact met ons op via het contactformulier.

Assortimentsoverzicht Decentraal Noodverlichting (16-9)

Assortimentsoverzicht decentrale noodverlichting

Met het decentrale noodverlichtingportfolio van Hertek Safety bieden wij een betrouwbare uitkomst voor alle soorten gebouwen en situaties.

Vraag direct aan!