Penta 6000: dé meest flexibele, complete, betrouwbare en intelligente brandmeldoplossing

Hertek introduceert de Penta 6000 brandmeldoplossing. Een nieuw en innovatief protocol, nieuwe technologieën en stijlvolle (netwerk)componenten maken de Penta 6000 brandmeldoplossing nauwkeurig, betrouwbaar en tijdbesparend op installatie, inbedrijfstelling en onderhoud.

Klaar voor de toekomst met het innovatieve CoreProtocol®en nieuwe technieken

Het nieuw ontwikkelde en uitgebreide CoreProtocol® én nieuw ontworpen melders/componenten reduceren nodeloze brandmeldingen, verminderen tijd bij inbedrijfstelling en vereenvoudigen het onderhoud. Daarnaast communiceert het CoreProtocol® sneller met meer componenten (ondersteuning van 254 fysieke adressen en 508 subadressen) op één brandmeldlus.

Nieuw ontworpen melders en gepatenteerde technieken zoals PureLight® technologie, de Cone-detectiekamer, FasTest® modus, intelligente isolatoren, Soteria® slicers en de PENN-netwerkkaart maken het systeem betrouwbaar en tijdbesparend op installatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Stijlvol ontworpen componenten, zoals de Soteria® Dimension (vlakke melder) en het Penta TouchControl nevenpaneel, zijn geschikt voor ruimtes met hoge esthetische eisen

Het CoreProtocol® is backwards compatible en ondersteunt ook voorgaande protocollen zoals het Discovery- en XP95-protocol. Daarnaast zijn de Soteria® slicers en signaalgevers energiezuinig. Dit maakt de Penta 6000 brandmeldoplossing uitermate geschikt voor renovatieprojecten vanaf 0,8 mm bekabeling.

Penta 6000 systeemoverzicht

De Penta 6000 brandmeldoplossing is nauwkeurig, betrouwbaar en tijdbesparend op installatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Vraag het systeemoverzicht aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van deze brandmeldoplossing!

Vraag direct aan!

Doordacht ontwikkeld voor de Nederlandse en Duitse markt

Met het Penta brandmeldsysteem is Hertek decennia succesvol op de Nederlandse en Duitse brandbeveiligingsmarkt. Het doordachte en omvangrijke brandmeldsysteem is volledig in eigen beheer ontwikkeld. Kenmerkend voor het Penta brandmeldsysteem is het programmeer- en bedieningsgemak en een geïntegreerd bedienpaneel voor ontruiming (NEN 2575). Dankzij de veelzijdigheid van het Penta brandmeldsysteem en het gemak is het systeem uitermate geschikt voor grootschalige en complexe gebouwen.