Onze werkwijze

Hertek richt zich op eindgebruikers én installateurs. Afhankelijk van uw wensen als eindgebruiker ontvangt u onze producten via onze dealers, partners of direct van Hertek.

Omvangrijk netwerk

Onze producten op het gebied van brandbeveiliging, ontruimingsalarmering en noodverlichting brengen wij op de markt via ons omvangrijk netwerk van Hertek dealers, Hertek partners, installateurs en adviseurs. Zij leveren dezelfde kwaliteit als Hertek en zijn de voelhorens van Hertek in de markt. Hierdoor weten wij wat er speelt, delen wij kennis en bundelen wij krachten. Zo kunnen wij sneller en slagvaardiger inspelen op uw behoeften. Als eindklant heeft u meer keuze en kiest u de partner die bij u past. Hertek ondersteunt zijn partners en dealers op allerlei terreinen, waaronder opleiding en marketing.

Uw vraag centraal

Waardecreatie voor de lange termijn voor u als klant - eindgebruiker, installateur, dealer of partner - staat bij ons centraal. Met circa 200 medewerkers, verdeeld over vier gespecialiseerde business units, richten wij ons op uw vraag. Van een detail op één vakgebied tot een multidisciplinaire totaaloplossing. Zo spelen wij effectief in op uw situatie en garanderen wij veiligheid en/of bedrijfscontinuïteit.

Duurzame samenwerking met u

Kiest u voor Hertek, dan kiest u voor oplossingen om de veiligheid, continuïteit en welzijn van uw medewerkers, uw gasten, uw organisatie of uw proces maximaal te borgen. Veel organisaties gingen u al voor. Van klein tot groot, van kantoor tot industrie en van nieuwbouw tot renovatie. Hierdoor hebben wij een enorme expertise en ervaring opgebouwd en beschikken wij over referenties in vrijwel elke sector. Wij geloven in een duurzame samenwerking met u als klant.