Hertek Care neemt uw zorgen over "zorg op afstand" weg

Heeft u ook vragen na het zien van de uitzendingen van NOS Nieuwsuur over de slechte kwaliteit van "zorg op afstand"? U bent niet de enige die ongerust is over het beeld dat in deze uitzendingen is geschept over het gebruik van zorgdomotica. Onze ervaring met zorginstellingen en haar medewerkers is niet helemaal in lijn met het beeld dat NOS Nieuwsuur heeft neergezet in de uitzendingen van september, oktober en november.

Hertek heeft ruim 20 jaar ervaring in zorgdomotica en begrijpt de discussies die kunnen ontstaan over “zorg op afstand” door deze uitzendingen. Echter zien wij bij de zorgmedewerkers van onze klanten een zeer grote betrokkenheid, uitgebreide ervaring en hoge mate van professionaliteit. Dat is in de NOS Nieuwsuur reportage helaas onderbelicht. Het gaat hier om medewerkers die al jaren ervaring hebben met hun cliënten, deze goed kennen en begrijpen. Zorgtechnologie is volgens ons altijd een middel en nooit een doel. Deze technologie dient als hulpmiddel voor zorgmedewerkers om nog beter hun werk uit te kunnen voeren, niet ter vervanging van hen. Door toepassing van de laatste generatie toezichthoudende domotica wordt een goede balans gezocht tussen veiligheid, toezicht, eigen regie en kwaliteit van leven van onze gezamenlijke cliënten.

Graag wisselen wij met u van gedachten over hoe u deze uitzendingen heeft ervaren en vertellen u hoe u de zorg voor uw cliënten met zorgdomotica kunt verbeteren. Meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier of +31(0)495 851308.
+31 (0)495 85 13 08