Hertek Safety en WAGNER Nederland kondigen samenwerking aan voor aspiratie branddetectie

Hertek Safety, een toonaangevende speler op het gebied van brandveiligheid, heeft met trots aangekondigd dat ze een samenwerkingsverband zijn aangegaan met WAGNER Nederland BV, een dochteronderneming van WAGNER Group GmbH, gevestigd in Utrecht, een vooraanstaande leverancier van aspiratie branddetectie. Deze strategische samenwerking combineert de expertise en innovatie van beide bedrijven om een ongeëvenaard niveau van branddetectie en -preventie te bieden aan klanten.

Daniël Vonken (links), Directeur Hertek Safety en Dipl. Ing. Torsten Wagner (rechts), aandeelhouder en Managing Director van WAGNER Group GmbH verantwoordelijk voor de verkoopdivisie WAGNER Europe, zijn verheugd over de strategische samenwerking. © Hertek B.V.
Daniël Vonken (links), Directeur Hertek Safety en Dipl. Ing. Torsten Wagner (rechts), aandeelhouder en als Managing Director van WAGNER Group GmbH verantwoordelijk voor de verkoopdivisie WAGNER Europe, zijn verheugd over de strategische samenwerking.
Han Beuten, Manager Productmanagement en Innovatie, Hertek Safety
Han Beuten, Manager Productmanagement en Innovatie, Hertek Safety - © Hertek B.V.

Han Beuten, Manager Product Management en Innovatie bij Hertek Safety, verklaart: "Met WAGNER hebben we een partner die als familiebedrijf uit hetzelfde hout gesneden is en ons een onderscheidend portfolio biedt voor zowel onze huidige als nieuwe marktsegmenten. Deze aspecten kwamen al snel naar voren in het selectieproces, onderscheidend van de andere leveranciers die we hebben bekeken. Kortom, een juiste match!"

Deze samenwerking is gebaseerd op een sterk doordacht concept dat de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van aspiratie branddetectie combineert met digitale mogelijkheden om op termijn een sterker onderscheidende propositie te creëren. Door de krachten te bundelen, realiseren Hertek Safety en WAGNER innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van brandveiligheid en betrouwbaarheid.

"Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking met Hertek op het gebied van onze innovatieve vroegtijdige branddetectiesystemen", licht Pieter Bikker, Managing Director van WAGNER Nederland BV, de samenwerking toe. "Zo kan Hertek haar klanten een uitgebreid portfolio bieden en tegelijkertijd nieuw marktpotentieel aanboren in Nederland", vervolgt Bikker.

Pieter Bikker, Directeur/Managing Director, WAGNER Nederland BV - © WAGNER Group GmbH

De integratie van de Hertek expertise met het DNA van WAGNER zorgt voor een naadloze synergie tussen beide bedrijven, waardoor klanten kunnen profiteren van een geïntegreerde benadering van brandveiligheid die verder gaat dan de traditionele normen.

"Hertek Safety en WAGNER delen een gemeenschappelijke visie en toewijding aan het leveren van hoogwaardige veiligheidsoplossingen die levens redden en eigendommen beschermen," aldus Beuten. "Deze samenwerking vertegenwoordigt een spannende nieuwe fase voor beide bedrijven, en we kijken ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van innovatieve oplossingen die aan hun behoeften voldoen."

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Hertek Safety en WAGNER, kunt u contact opnemen met uw accountmanager of info@hertek.nl.

Over Hertek Safety:

Hertek Safety is een toonaangevende leverancier van brandveiligheidsoplossingen, gespecialiseerd in branddetectie, ontruimingssystemen en noodverlichting. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid streeft Hertek Safety ernaar om de brandveiligheid van mensen en eigendommen te verbeteren.

Meer informatie is beschikbaar op www.hertek.nl

Over WAGNER:

WAGNER Group GmbH, gevestigd in Langenhagen (Duitsland), ontwikkelt en realiseert sinds 1976 geïntegreerde brandbeveiligingsoplossingen en heeft zich met ca. 750 medewerkers op 23 locaties in 14 landen wereldwijd als innovatieve aanbieder van oplossingen en systemen gevestigd. Met meer dan 700 patenten is de Groep een van de technologische leiders op het gebied van branddetectie en - preventie. De kerncompetentie ligt op het gebied van brandbeveiligingssystemen. Hier ontwikkelt WAGNER met eigen producten, systemen en diensten individuele oplossingen op het gebied van branddetectie (TITANUS® ), brandpreventie (OxyReduct® ), brandbestrijding (FirExting® ) en organisatie/gevaarmanagement (VisuLAN ®).

De dochteronderneming voor de regio Benelux, WAGNER Nederland BV, werd in 2001 opgericht. Het portfolio omvat oplossingen op het gebied van branddetectie, brandpreventie en brandbestrijding en biedt deze met name aan voor de marktsegmenten logistiek en IT/telecommunicatie.

Meer informatie is te vinden op www.wagnergroup.com