Nieuwe Soteria trisensor: Slimme branddetectie oplossing voor veeleisende omgevingen

Hertek Safety is verheugd om de laatste uitbreiding van haar assortiment te introduceren: de Soteria trisensor automatische brandmelder. Deze geavanceerde sensor biedt een ongeëvenaarde branddetectieoplossing voor diverse veeleisende omgevingen. We zijn enthousiast om de voordelen ervan met u te delen.

Slimme technologie voor verbeterde detectie

De Soteria trisensor is ontworpen met een slim algoritme dat alle sensoren combineert om nodeloze meldingen te verminderen en tegelijkertijd de betrouwbaarheid van de detectie te verbeteren. Deze slimme benadering zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare detectie, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Certificering en conformiteit

Getest volgens EN 54-31. Zo voldoet de Soteria trisensor aan de normen voor technische verificatie.

Geavanceerde sensortechnologie

Met een combinatie van dual-optic, thermische en CO-sensoren, biedt de Soteria trisensor een uitgebreide detectie van brandgevaren, waardoor snelle reactie en risicobeheersing mogelijk is.

Flexibiliteit en connectiviteit

Met 5 instelbare gevoeligheidsniveaus kan de melder worden aangepast aan de specifieke omstandigheden van elke omgeving. Bovendien is de Soteria trisensor compatibel met Discovery en functioneert het met het Core Protocol. Hierdoor is naadloze integratie mogelijk.

Verbeterde veiligheid en efficiëntie

Met functies zoals driftcompensatie voor betrouwbare detectie en FastTest voor sneller onderhoud, biedt de Soteria trisensor niet alleen verbeterde veiligheid, maar ook operationele efficiëntie.

Ontdek de voordelen van de Soteria trisensor

Of u nu een installateur, facility manager of een andere professional bent die verantwoordelijk is voor brandveiligheid, de Soteria trisensor biedt de geavanceerde oplossing die u zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze baanbrekende branddetectiecomponent en ontdek hoe het kan bijdragen aan de veiligheid en beveiliging van uw project of faciliteit.