Voordelige kennismaking NightWatch

Veel van onze klanten hebben het afgelopen jaar ervaring opgedaan met de NightWatch. Deze laatste generatie epilepsiedetectie blinkt met name uit in de nauwkeurigheid van de meldingen. De NightWatch is nu volledig geintegreerd in Sonevo, het zorgdomotica platform van Hertek.

Een grote studie bij epilepsie instituten Sein en Kempenhaeghe, waaraan een grote groep patiënten duizenden nachten heeft deelgenomen, heeft aangetoond dat de NightWatch 96% van de meest gevaarlijke aanvallen detecteert en zorgpersoneel tijdig alarmeert. Veel beter dan alternatieve producten die hiervoor op dit moment op de markt zijn. Dit komt onder andere doordat de NightWatch over diverse sensoren en algoritmen beschikt die diverse situaties detecteren zoals bijvoorbeeld een verhoging van de hartslag of tonisch-clonische bewegingen. Als zorgverlener kan het handig zijn om te weten om welke reden de NightWatch alarm slaat.

Integratie met Sonevo, altijd detail informatie

Dankzij de integratie van de NightWatch met Sonevo is dit mogelijk. De Sonevo Care app toont in geval van een epilepsiemelding de reden van het alarm, bijvoorbeeld Tachycardia (verhoging van de hartslag) of bewegingsdetectie type 2. Met deze gedetailleerde informatie kan de zorgmedewerker de juiste prioriteit stellen en actie ondernemen. Daarnaast maakt de Sonevo Care app ook inzichtelijk of de armband van de Nightwatch op de juiste manier wordt gedragen en operationeel is. Indien de armband, bijvoorbeeld tijdens de slaap, los raakt of de batterij bijna leeg is, dan wordt de zorgmedewerker ook hier in detail over geïnformeerd. Medewerkers weten exact wat er aan de hand is en ondernemen de juiste actie. Kortom, de integratie van de NightWatch met Sonevo biedt een grote toegevoegde waarde ten opzicht van de standaard werking op basis van een uitgangscontact.

Als officieel partner van NightWatch verzorgt Hertek een gratis proefplaatsing bij u op locatie. Onze ervaren adviseurs, trainers en technici ontzorgen u met een proefplaatsing die naadloos aansluit op uw behoefte en situatie.