Noodverlichtingsportfolio verrijkt met nieuwe Economy modellen, zwarte armaturen en nieuwe lenzen.

Productinnovatie staat naast kwaliteit en service bieden hoog op de Hertek agenda. We luisteren hiervoor altijd aandachtig naar uw behoeften en introduceren hierdoor met trots enkele mooie innovaties. U beschikt nu over een nog completer aanbod in noodverlichting.

Tot 10 jaar garantie op alle noodverlichting

Economy, Regular, Design en Special zijn de vier productlijnen binnen het noodverlichtingsassortiment van Hertek. De producten in deze lijnen zijn toepasbaar op een centraal, decentraal of wireless platform. De armaturen zijn voorzien van de lange garantietermijn tot 10 jaar en de batterijen tot 8 jaar. Dit zonder tussentijdse batterijwissel!

Ontdek de productlijn noodverlichting

Nieuwe zwarte armaturen in productlijn Economy

Binnen het noodverlichtingsportfolio is de zwarte uitvoering van het HEN200 vluchtroutearmatuur toegevoegd. Deze uitbreiding biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een slankere pictogramplaat in deze budgetvriendelijke productlijn. Het nieuwe zwarte armatuur geeft u opties als het gaat om het esthetische aspect.

Ontdek de HEN200 serie

Meer montagegemak met de nieuwe HEN500 inbouwspots

Met de toevoeging van de HEN500 inbouwspot beschikt u over een oplossing voor zowel open ruimten als gangen. Hiermee introduceren we vluchtroutearmaturen in het Economy segment en zijn totaalprojecties binnen de Economy productlijn mogelijk. De HEN500 is verkrijgbaar in zwarte en witte uitvoering en ook nog eens makkelijk te monteren. Met een inbouwmaat van slechts 83 mm plaatst u de spot gemakkelijk met de standaard gatenboor.

Ontdek de HEN500 serie

Nieuw lenssysteem voor HRN200 en HDN200 serie

De compacte HRN200 en HDN200 spots van Hertek zijn voorzien van een nieuw lenssysteem. Deze nieuwe spots zijn voortaan uitgerust met vervangbare lenzen. Standaard worden bij het armatuur 2 lenstypes bijgeleverd. Eén lens toepasbaar voor open ruimten en een lens toepasbaar voor gangen. Deze laatstgenoemde lens draait u na installatie gemakkelijk zodat de lichtspreiding in de gang perfect wordt afgesteld. Voor afwijkende situaties, zoals bijvoorbeeld hoge plafonds, zijn specifieke lenzen te bestellen.

Ontdek de HRN200 serie & Ontdek de HDN200 serie

Hertek | De wereld veiliger maken

Hertek is dé specialist in veiligheidsoplossingen zoals brandbeveiliging, ontruimingsalarmering, noodverlichting, zorgdomotica en communicatie. Hertek biedt tevens een uitgebreid dienstenpakket zoals advies, ontwerp & projectering, Programma van Eisen, certificering, inbedrijfstelling, opleiding en service & onderhoud. De Hertek Groep telt in totaal circa 200 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Weert.

Direct contact opnemen