Sprekers 25-jarig jubileum

Op 15 juni vieren wij ons 25-jarig bestaan. Deze mijlpaal vieren wij graag samen met u in het Evoluon te Eindhoven. Wij verrassen u met een gevarieerd en feestelijk programma met inspirerende topsprekers en volop entertainment.

Dagvoorzitter: Richard de Hoop

Richard de Hoop is een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist. Hij gebruikt muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Als dagvoorzitter verbindt Richard ons op een unieke en energieke wijze!

Topsprekers: Prof. Gilbert DeRycke, Jaap Bressers, Rob Urgert en Joep van Deudekom

4 topsprekers inspireren u met presentaties over thema’s die u bezig houden.

Trends van de Toekomst
Spreker: Prof. Gilbert DeRycke, Futuroloog, Hoofd Afdeling Toekomststudies aan de Universiteit van Leuven
Digitalisering, internet of things en robotica spelen een steeds grotere rol in onze samenleving. Al deze ontwikkelingen volgen elkaar in zeer korte termijn op. Hoe herkent u de kansen die deze nieuwe technieken uw bedrijf bieden? U krijgt een kijkje in een wondere wereld vol met technologische vernieuwingen die u een nieuw inzicht geeft.

Omgaan met veranderingen en het benutten van talenten
Spreker: Jaap Bressers
Jaap heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Op zijn 21e verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven. Jaap linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. Met als rode draad: de kracht van het kleine. Hoe maakt u het verschil voor uzelf en voor uw klant?

The Manipulation Game
Sprekers: Rob Urgert en Joep van Deudekom
Hoe neemt u de beste beslissingen? Hoe maakt u de beste keuzes? Dat is wat Joep en Rob vertellen in The Manipulation Game. In een interactieve lezing laten Rob en Joep u zien dat de hele wereld een groot spel van manipulatie is. Keuzes blijken veel minder zuiver en weloverwogen dan u dacht. Aan de hand van oefeningen, valkuilen, verrassingen en heel veel humor leren ze hoe u de beste speler in dit spel kunt worden!

Verder geniet u de hele dag van geweldig entertainment. Kortom, een inspirerende en feestelijke dag. Uiteraard volledig verzorgd zoals u van ons gewend bent.

Graag tot ziens op 15 juni!